Moartea mi-a rapit trei persoane dragi

Ai auzit o ştire tare şi vrei să ne-o împărtăşeşti?

Moderatori: Paulici, bb_girl, Katutza, cristian1

Reguli forum
Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum
Folosiţi Imagine căutarea înainte de a deschide un subiect nou

Moartea mi-a rapit trei persoane dragi

Mesajde Diana22 » 13-Aug-2009, 07:41

Tragedie pe Drumul European E85! Trei oameni si-au pierdut viata!
<object width="420" height="376"><param name="movie" value="http://stirileprotv.ro/bin/player/embed.php/60341679"></param><embed src="http://stirileprotv.ro/bin/player/embed.php/60341679" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="376"></embed></object><div><p><a href="http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/trei-persoane-si-au-pierdut-viata-intr-un-accident-rutier-pe-e85.html" title="Tragedie pe Drumul European E85! Trei oameni si-au pierdut viata!">Tragedie pe Drumul European E85! Trei oameni si-au pierdut viata!</a></p><p><a href="http://stirileprotv.ro" title="StirileProTV">StirileProTV.ro</a></p></div>
Durerea a luat locul fericirii in sanul unor familii din Iasi, ale caror rude au sfarsit intr-un accident sangeros.Trei oameni au murit si alti patru au fost raniti in tragedia, petrecuta pe Drumul European E85, numit de localnici "soseaua mortii".

Victimele se aflau in doua masini, care s-au ciocnit frontal. Intr-una din ele erau doi tineri fericiti, care mergeau sa-si anunte rudele ca se vor casatori. Iar oamenii din celalalt autoturism se grabeau la un botez.

La un moment dat, masina tanarului a intrat pe contrasens. Din cauza unui alt autoturism care l-ar fi depasit si pe care ar fi incercat sa-l evite, sustine el.

Masina lui a lovit in plin un alt automobil, in care se aflau doi barbati, o femeie si 2 copii. Cei mici au ajuns la spital. Pentru cei trei adulti insa, care se pregateau sa petreaca la un botez, a fost ultimul drum.

Doar soferul care a provocat accidentul a scapat nevatamat. Iubita lui si copilul de trei ani au ajuns la spital, in stare critica.
Imagine
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Reclame

Mesajde Diana22 » 13-Aug-2009, 07:53

Se numeau Mugurel si Narcisa Fedeles si aveau trei copii,cel mic inca nu a implinit trei luni,ACUM AU RAMAS SINGURI PE LUME,INCONSTIENTA unui om a distru mai multe vieti,Narcisa era contabila si avea 28 de ani iar sotul ei Mugurel un avea afaceri cu material lemnos,in masina se afla un inspector de la trezorerie ,domnul Dominte sotia lui nascuse prematur si se afla inca in spital iar fiica de 12 ani e in coma ,el a murit pe loc alaturi de cei doi.
Am primit vestea cu tristete si amaraciune,nu pot sa cred ca nu mai e,sambata trecuta Narcisa se intalnise cu cei doi frati ai ei in casa parinteasca ,cine ar fi crezut ca pentru ultima oara?Cei trei copilasi ramasi fara ambii parinti iti rup inima,bunicii sunt in varsta si bolnavi,desi au o stare materiala foarte buna sunt cei mai nefericiti copii din lume,o veste rea mi-a stricat toata vacanta :(( :(( :((
Dumnezeu sa va odihneasca in pace dragii mei!
Imagine
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde anghelmina » 13-Aug-2009, 08:04

nimic mai groaznic
anghelmina
guru
guru

Mesajde Diana22 » 13-Aug-2009, 08:38

tremur toata,asteptam sa-i aduca acasa in orice moment,de ce amandoi?macar unul sa fi ramas in viata pentru copii,pe el au incercat sa-l resusciteze dar nu au reusit dar ea saracuta e distrusa rau de tot,nu a avut nici o sansa...nici macar una :((
Imagine
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Diana22 » 13-Aug-2009, 08:55

Trei oameni au Acestia se aflau intr-o Dacia Logan si circulau regulamentar. Mai aveau citiva kilometri si ajungeau in Iasi. Din senin, in fata lor a aparut un BMW, iar impactul violent nu le-a lasat nici o sansa: trei persoane au murit in Logan, iar doi copii aflati in aceeasi masina, au ajuns in stare grava la spital. Din BMW, trei persoane au fost ranite. Soferul BMW-ului spune ca a fost depasit la limita de un Audi, care l-ar fi fortat sa frineze puternic si astfel a derapat pe contrasens.

Tragedie cu opt victime pe Soseaua Mortii. Trei persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au ajuns la spital in urma unei coliziuni violente dintre un BMW si o Dacia Logan. Nenorocirea s-a produs ieri dupa-amiaza pe Drumul European 583 inainte de intrarea in Letcani, in dreptul Auto Padova. Din primele cercetari facute de Politia Rutiera a rezultat ca vinovat de producerea accidentului este soferul autoturismului BMW, care a intrat pe contrasens si a izbit frontal Dacia care circula regulamentar. Soferul sustine ca a fost sicanat in trafic de un Audi care l-a depasit pe linie continua si care a fortat revenirea pe sensul de mers chiar in fata sa.

Accidentul s-a petrecut cu putin timp inainte de ora 16. In dreptul showroom-ului Auto Padova, soferul unui autoturism BMW inmatriculat in Italia, care circula dinspre Iasi catre Letcani, a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens. Bolidul s-a izbit violent de un autoturism Dacia Logan (B-42-FAI), care circula regulamentar si venea spre Iasi. In urma impactului frontal, BMW-ul s-a rasucit pe sosea, iar apoi a iesit in afara soselei. Dacia a ramas pe mijlocul drumului in pozitie aproape verticala, cu rotile din spate ridicate. In urma coliziunii, soferul autoturismului Dacia, Mugurel Fedeles (30 de ani), pasagera din dreapta, Narcisa Fedeles (28 de ani) si Ion Dominte (40 de ani), aflat pe bancheta din spate, si-au pierdut viata. Cu totii erau din judetul Neamt. Din autoturismul BMW, soferul si viitoarea sa sotie au fost raniti, iar copilul lor a scapat cu citeva leziuni. La fata locului au intervenit trei echipaje SMURD si cel de Descarcerare ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, precum si trei masini din cadrul Serviciului de Ambulanta. Femeia din Dacia si pasagerul din dreapta erau deja decedati la sosirea medicilor, iar dupa mai bine de o jumatate de ora de resuscitare, soferul masinii a fost si el declarat mort. „Cei trei adulti din pacate nu au supravietuit. Au fost gasiti in stop cardio-respirator, doi dintre ei cu sectionarea corpurilor, la celalalt s-a incercat resuscitare, fara reusita. Cei trei copii au fost evaluati, tratati si transferati catre Spitalul de Pediatrie", a declarat conf. dr. Diana Cimpoesu, medic coordonator UPU SMURD. In stare mai grava este o fetita de 10 ani, Ecaterina Dominte, diagnosticata cu politraumatism cranio-cerebral si observatie fractura de baza de craniu, in coma de gradul I. Ceilalti doi minori, Andreea Amariei (11 ani) si un baietel de 2 ani si opt luni, Luca Ciobanu, sint stabili hemodinamic si se afla in cursul explorarilor. Soferul BMW-ului a suferit leziuni minore la picioare, dar logodnica acestuia, Mihaela Vitel (26 de ani), a fost transportata in coma la Spitalul de Neurochirurgie, avind rani la nivelul capului, toracelui si membrelor. Baiatul celor doi, in virsta de trei ani, care se afla pe bancheta din spate, a fost si el transportat la spital, dar medicii spun ca avea leziuni minore la nivelul fetei.

Soferul BMW-ului: „Am frinat ca sa nu intre un Audi in mine"

Atit martorii accidentului cit si soferul BMW-ului sustin ca vina ar apartine unui alt autoturism, care a facut o depasire neregulamentara si a fortat apoi revenirea pe sensul sau de mers. „M-a depasit un Audi peste linia continua si ii venea Loganul din fata si a fortat sa intre in fata mea. Am frinat ca sa nu intre in mine, sa ii fac loc sa intre in fata mea pe sensul de mers. Am pierdut controlul volanului si am intrat pe contrasens", a povestit Tudor Ciobanu (27 de ani), seful autoturismului BMW. „Mi-a taiat calea, sint si martori care l-au vazut cum conducea si ca de la iesirea din Iasi numai depasiri peste linia continua a facut. El a trecut printre mine si Logan si a plecat mai departe. A fugit. Au masini puternice si omoara oameni nevinovati pe sosea", a mai spus Ciobanu. „Copilul stiu ca este bine si de sotie mi-au spus ca mai respira. Saptamina viitoare aveam programata nunta", a continuat tinarul. Martorii tragediei par sa sustina varianta soferului potrivit careia a fost sicanat de autoturismul Audi. „Era o masina aici, pe prima banda, BMW-ul pe banda doi si un Audi s-a bagat printre ei. Asta a fost. Si cel cu BMW a tras de volan stinga. Aveau viteza, ne-au depasit pe noi, cred ca aveau peste 100 la ora" a povestit unul dintre soferii care circula in spatele BMW-ului. Dupa primele cercetari facute la fata locului, Politistii de la Rutiera spun ca vinovat este soferul autoturismului BMW. „Din primele cercetari a rezultat ca accidentul s-a produs din cauza patrunderii pe contrasens a autoturismului BMW, care a intrat in coliziune frontala cu autoturismul Logan. Se fac in continuare cercetari pentru stabilirea cauzelor si a dinamicii producerii accidentului", a declarat subcomisarul Ioan Manole din cadrul Politiei Rutiere. Ancheta de la Rutiera a continuat pina asta noapte tirziu. Politistii il cauta inca pe soferul autoturismului Audi despre care soferul BMW-ului spune ca l-a fortat sa frineze violent si sa intre pe contrasens.
murit nevinovati in citeva clipe
Imagine
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Diana22 » 13-Aug-2009, 08:56

e articolul din ZIARUL DE IASI
Imagine
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Diana22 » 13-Aug-2009, 10:15

http://www.bzi.ro/Carnagiu-la-Letcani-F ... 65114.html
puteti vedea tot accidentul si pe cei trei morti! :((
Imagine
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde anghelmina » 13-Aug-2009, 11:01

sau...lasa
cauta energii pozitive draga mea
nu te mai autostresa
anghelmina
guru
guru

Mesajde Diana22 » 13-Aug-2009, 11:08

anghelmina scrie:sau...lasa
cauta energii pozitive draga mea
nu te mai autostresa
trebuie sa caut,voi pleca sambata dimineata,am amanat o zi dar mai mult nu se poate,luni trebuie sa fiu acolo :((
Imagine
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde anghelmina » 13-Aug-2009, 11:27

fii optimista si curajoasa
Dumnezeu este cu tine
si noi suntem cu tine
anghelmina
guru
guru

Mesajde anghelmina » 13-Aug-2009, 11:32

te asteptam sa te intorci cu bine si cu zambetul pe buze
sunt sigura ca asa va fi
meriti asta!
anghelmina
guru
guru

Mesajde Diana22 » 13-Aug-2009, 11:42

STIU :hug: :hug:
Imagine
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Vizitator » 13-Aug-2009, 13:49

demonstreaza atunci!

mina
Vizitator

Mesajde CRII » 13-Aug-2009, 19:20

Mare tragedie!....offf......raman fara cuvinte...

Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
CRII
pro
pro

Mesajde Diana22 » 14-Aug-2009, 11:40

Eveniment

Carnagiu la Leţcani : Trei nemţeni morţi într-un cumplit accident petrecut în Iaşi
Vineri, 14.08.2009

Au murit striviţi în maşină. Trei persoane din judeţul Neamţ au plătit tribut cu viaţa pentru inconştienţa unui şofer care a intrat pe contrasens. Nenorocirea s-a întâmplat în după amiaza de 12 august, pe la ora 16, pe Drumul European 583, la intrarea în localitatea ieşeană Leţcani. Mugurel Fedeleş (în vârstă de 30 de ani), conducea regulamentar autoturismul marca Dacia Logan, înmatriculat B-42-FAI, dinspre Neamţ către Iaşi. În maşină, pe locul din dreapta, se mai afla soţia lui (Narcisa Feldeş, de 28 de ani), iar pe bancheta din spate Ion Dominte (40 de ani) şi doi copii. În faţa showroom-ului "Auto Padova", la ieşirea din Leţcani, de pe contrasens a apărut un autoturism marca BMW, la volanul căruia se afla ieşeanul Tudor Ciobanu. Impactul a fost nimicitor. Şoferul Loganului, soţia lui şi bărbatul de pe bancheta din spate, au murit, iar cei doi copii din acelaşi autoturism s-au ales cu răni grave. Conducătorul autoturismului BMW a scăpat cu câteva leziuni uşoare, dar logodnica sa (Mihaela Viţel, în vârstă de 26 de ani) s-a ales cu o rană gravă la cap. Copilul celor doi a suferit, de asemenea, mai multe leziuni.

Seceraţi de tabla maşinii

Îngrozitorul accident de miercuri a avut loc, potrivit poliţiştilor rutieri ieşeni, din vina celui care conducea autoturismul BMW, pentru că ieşeanul a intrat pe contrasens şi a izbit Dacia în care se aflau cei cinci nemţeni. Tudor Ciobanu, cel care are pe conştiinţă trei veţi a unor oameni nevinovaţi, a susţinut că fusese şicanat în trafic de şoferul unui Audi, care l-a depăşit pe linie continuă. Atât de puternică a fost coliziunea dintre cele două maşini încât BMW-ul s-a răsucit de mai multe ori pe şosea, iar apoi a ajuns în câmp, iar Logan-ul a rămas pe mijlocul drumului, în poziţie aproape verticală, cu roţile din spate ridicate. La locul carnagiului au intervenit trei echipaje ale Serviciului Mobil de Urgenţă Resuscitare şi Descarcerare (SMURD) Iaşi, precum şi trei echipaje de la Ambulanţă. La sosirea medicilor, Narcisa Feldeş şi Ion Dominte erau deja morţi, iar după mai bine de o jumătate de oră de resuscitare a decedat şi Mugurel Feldeş. "Cei trei adulţi, din nefericire, nu au supravieţuit. Au fost găsiţi în stop cardio-respirator, doi dintre ei cu secţionarea corpurilor. La celălalt s-a încercat resuscitarea, fără reuşită. Cei trei copii (doi din Dacia nemţenilor şi unul din BMW - n.r.) au fost evaluaţi, trataţi şi transferaţi la Spitalul de Pediatrie"", a precizat conf. dr. Diana Cimpoeşu, medic coordonator al Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul SMURD. În stare foarte gravă se află o fetiţă în vârstă de zece ani (Ecaterina Dominte), diagnosticată cu "politraumatism cranio-cerebral şi observaţie fractură de bază de craniu, în coma de gradul I". Ceilalţi doi minori, Andreea Amariei (de 11 ani) şi un băieţel de 2 ani şi opt luni (Luca Ciobanu), sunt stabili hemodinamic şi vor rămâne internaţi pentru investigaţii medicale suplimentare. Şoferul BMW-ului a scăpat cu câteva leziuni la picioare, însă logodnica lui a fost transportată în comă la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, avind răni la nivelul capului, toracelui şi membrelor. Băiatul celor doi, în vârstă de numai trei ani (care se afla pe bancheta din spate) a fost, de asemenea, dus la spital pentru a primi îngrijiri la rănile suferite.

Atât martorii accidentului cât şi ieşeanul care conducea BMW-ul au susţinut că vina ar aparţine unui alt conducător auto, care aflat la volanul unui Audi, a intrat într-o depăşire neregulamentară după care a forţat revenirea pe sensul său de mers. "M-a depăşit un Audi peste linia continuă şi îi venea Loganul din faţă şi a forţat ca să intre în faţa mea. Am frânat, să nu intre în mine, să-i fac loc să se bage în faţa mea. Am pierdut controlul volanului şi am intrat pe contrasens", a povestit Tudor Ciobanu. "Copilul ştiu că este bine şi de logodnică mi s-a spus că mai respira când au luat-o cu salvarea. Săptămâna viitoare aveam programată nunta...", a mai continuat şoferul BMW-ului.

Accidentul soldat cu trei morţi şi cinci răniţi a dus la blocarea traficului rutier vreme de aproximativ 45 de minute. Şoferii, care au format coloane pe kilometri întregi, au privit cum echipajele de intervenţie încercau să salveze viaţa victimelor. Participanţii la trafic au văzut împrăştiate pe asfalt trupurile celor trei nemţeni morţi şi bucăţi din Dacia Logan făcută zob. După ce traficul a fost deblocat, poliţiştii au continuat investigaţiile pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc tragedia. Şoferul vinovat este cercetat, în stare de libertate, pentru ucidere din culpă.
Mihai SAVA

Imagine
Imagine
http://www.bzi.ro/images/foto/accident- ... rau-06.jpg
Imagine
Imagine
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Diana22 » 14-Aug-2009, 20:05

Imagine
asta a fost Narcisa :((
Imagine
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Diana22 » 14-Aug-2009, 20:09

Imagine
acum 7 ani cand au avut nunta
MUGUREL&NARCISA
Imagine
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Diana22 » 14-Aug-2009, 20:15

Imagine
SI ASTA E DE AZI :((
Maine va fi inmormantarea,aseara mii de oameni i-au asteptat de la intrarea in comuna si pana acasa cu lumanari aprinse,e jale mare
Dumnezei sa-i ierte!
Imagine
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Diana22 » 23-Aug-2009, 18:56

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/I4A-qJ0HiDw&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/I4A-qJ0HiDw&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>
nu am cuvinte...doar lacrimi :((
Imagine
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde sandokan » 23-Aug-2009, 19:08

nasterea , botezul , nunta si implicit moartea , fac parte din VIATA , fie ca ne place , fie ca nu

dumnezeu sa-i odihneasca
sandokan
guru
guru

Mesajde anghelmina » 23-Aug-2009, 21:50

am ramas...interzisa
fara cuvinte
anghelmina
guru
guru

Mesajde Diana22 » 24-Aug-2009, 06:45

sandokan scrie:nasterea , botezul , nunta si implicit moartea , fac parte din VIATA , fie ca ne place , fie ca nu

dumnezeu sa-i odihneasca
dar mult prea tineri,28 si respectiv30 de ani si au lasat in urma 3 copilasi de 4,2 ani si cel mic 2 luni pe care bunicii se cearta :(
Imagine
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Amy » 25-Aug-2009, 20:30

In fata mortii suntem neputinciosi.Dumnezeu sa ai odihneasca si sa aibe grija de copiilasi
Amy
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde anghelmina » 25-Aug-2009, 20:32

nu gasesc nici un cuvant potrivit
cred ca nu exista
Dumnezeu sa ii ierte si sa ii odihneasca in pace !
anghelmina
guru
guru

Mesajde Amy » 26-Aug-2009, 01:49

Nici nu mai ai cuvinte in asemenea situatii
Amy
Moderator OTV
Moderator OTV

Următorul

Înapoi la Ştirea Zilei