Gigi Becali ii plateste operatia de 20.000 de euro lui Duckadam!
Gigi Becali a decis sa-i plateasca operatia de 20.000 de euro lui Helmuth Duckadam. Portarul care a scris istorie cu Steaua sufera de anevrism.
"FC Steaua Bucuresti este alaturi de fostul castigator al Cupei Campionilor Europeni cu echipa noastra, Helmuth Duckadam, care trece printr-o perioada dificila, cauzata de problemele medicale din ultima vreme. Fiind un mare admirator al echipei Stelei din anii '80, patronul George Becali a decis sa sprijine integral interventia chirurgicala de care Duckadam are nevoie la umarul drept. Astfel, clubul nostru demonstreaza inca o data ca este alaturi de fostele mari glorii ale Stelei, care au adus numeroase satisfactii suporterilor nostri si au imbogatit colectia de trofee a echipei noastre.
Helmulth Duckadam este cel mai celebru portar din istoria Stelei si a fotbalului romanesc, el castigandu-si un loc in Cartea Recordurilor dupa ce a aparat patru penalty-uri consecutive in finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, castigata de Steaua cu 2-0 in fata celor de la FC Barcelona (foto).
Nascut pe 1 aprilie 1959 la Semlac, langa Arad, Duckadam a debutat in 1977 la echipa de a treia liga Constructorul Arad, de unde s-a transferat, un an mai tarziu, la UTA Arad. Dupa patru sezoane la gruparea aradeana, acesta s-a mutat la Steaua, unde a petrecut alti patru ani. In 1986 a fost nevoit sa se retraga din fotbal, din cauza unui anevrism si a revenit abia in 1989, pentru doua sezoane, la divizionara secunda Vagonul Arad. Cele mai mari performante le-a cunoscut in tricoul Stelei, cu care a cucerit doua titluri de campion al Romaniei (1985 si 1986), o Cupa a Romaniei (1985) si Cupa Campionilor Europeni (1986), cel mai important trofeu din istoria fotbalului romanesc. A adunat 133 de partide in Divizia A, 9 in Cupa Campionilor Europeni si doua in Cupa Cupelor, precum si doua selectii la echipa nationala.
FC Steaua ii doreste multa sanatate lui Helmuth Duckadam si ii multumeste inca o data pentru performantele obtinute si pentru faptul ca a scris istoria fotbalului romanesc in tricoul echipei noastre!"
Gigi Becali n-a scapat de fani nici la meciul cu portile inchise! 100 de fani s-au adunat in fata la oficiala sa-l injure pe Becali.. si sa strige din nou - "afara din Ghencea".
Seful stelei, Becali a ascultat iar refrenul pe care a ajuns sa-l fredoneze in baie dimineata! Credea ca va scapa, dar fanii s-au adunat la stadion sa-i cante lui Becali.
STEAUA 0-1 UNIREA | Gigi Becali vrea numai arbitri straini in Romania, dupa ce spune de Colescu, centralul de la Steaua - Unirea ca "nu este barbat". El e suparat pe Unirea si pe "tactica" lui MM si Dan Petrescu.
"E normal sa fiu suparat, acum am vazut cum au luat ei campionatul. Am vazut eu vrajeala lor, iese MM si Petrescu si urla iar arbitrul se intimideaza. Asa a fost la Apostol cu eliminarea lui Kapetanos. Atunci sa vina MM si Petrescu sa arbitreze cum spun ei. Arbitri straini si cu asta basta. Pleaca Petrescule din tara, daca zice asa. Asta e vrajeala lor, nu au nicio vina Petrescu si MM. O sa vorbesc cu toti conducatorii si o sa aducem arbitri straini, sau o sa ne fure Urziceniul pe toti. Coltescu nu a dat nimic, iar cand MM si Petrescu au sarit in sus, l-a eliminat pe Kapetanos. Ce fotbal a jucat Unirea? O centrare, un sut pe poarta si un gol. Noi am avut si bara si atatea ocazii, am avut ghinion! Nu se poate sa iti comande MM sa dai galben, iar tu sa dai galben", a spus Gigi Becali la gspTV dupa meci.
Tanase, OUT de pe lista UEFA a Stelei cu St. Patrick's! E o decizie buna?
Bergodi nu l-a inclus si pe Cristi Tanase pe lista UEFA pentru meciul cu St. Patrick's din play-offul Europa League.
Janos Szekely, jucatorul care trebuia sa plece la Timisoara, si Ionut Rada, au fost adusi de Bergodi pe lista UEFA, insa Tanase este marele absent.
Portari: Zapata, Tatarusanu, Lungu / Fundasi: Golanski, Rada, Tudose, Baciu, P. Marin, Tininho, Ghionea, Iacob, Ducu Ninu / Mijlocasi: Szekely, Grzelak, Toja, Nicolita, A. Ionescu, Ochirosii, Onicas / Atacanti: Kapetanos, Surdu, B. Stancu, Bibiskov, Rusu (jucator de pe lista B).
Cat mai rabda Gigi Becali? Tanase nu prinde nici meciul cu Dinamo? Vezi de ce
Bergodi nu crede ca-l va folosi pe Tanase cu Dinamo, desi a ramas impresionat de calitatile jucatorului la antrenamente.
Tanase vine dupa o accidentare, iar italianul vrea sa fie sigur ca jucatorul va fi 100% apt atunci cand va intra pe teren.
"Tanase mi-a facut o impresie foarte buna la antrenamente, dar nu stiu daca o sa joace cu Dinamo. El tocmai a revenit dupa o accidentare, iar acum efectueaza recuperarea cu preparatorii nostri”, a spus Bergodi, care astazi a fost sa o vada pe Steaua II la debutul in noul sezon din Liga secunda.
PE ACEEASI TEMA
Noua moda in Romania! Toata lumea cere arbitrii straini! Cel mai tare tipa dinamovistii, campionii de la Urziceni si Gigi Becali, care a depus hartie la liga in care spune ca vrea arbitrii straini la derby-uri si ii plateste el din buzunar. Mitica ii sustine.
Borcea se plange ca a pierdut 5 puncte pe mana arbitrilor romani, iar Dan Petrescu isi aduce aminte ce bine i-a mers Urziceniului in finalul de campionat cand a fost fluierat de straini.
Mitica e innebunit - romanii parca nu mai stiou sa fluiere e disperat seful ligii - care propune ca la fiecare gresala, arbitrul sa fie executat!
mircea_s scrie:Urna A Werder Bremen (Germania) Villarreal (Spania) AS Roma (Italia) PSV Eindhoven (Olanda) Sahtior Donetk (Ucraina) Zenit St. Petersburg (Rusia) Hamburg (Germania) Benfica (Portugalia) Valencia (Spania) Ajax (Olanda) Steaua (Romania) Fenerbahce (Turcia)
Urna B FC Basel (Elvetia) Lille (Franta) Fiorentina (Italia) Atletico Madrid (Spania) Celtic (Scotia) Everton (Anglia) FC Bruges (Belgia) Heerenveen (Olanda) Galatasaray (Turcia) Anderlecht (Belgia) Austria Viena (Austria) Lazio Roma (Italia)
Urna C Hertha (Germania) Sparta Praga (Cehia) Dinamo (Romania) AEK Atena (Grecia) Slavia Praga (Cehia) Metalist Harkov (Ucraina) Aston Villa (Anglia) Athletic Bilbao (Spania) Partizan Belgrad (Serbia) Hapoel Tel-Aviv (Israel) FC Twente (Olanda) Dinamo Zagreb (Croatia)
Urna D Litex Loveci (Bulgaria) Fulham (Anglia) TSKA Sofia (Bulgaria) Toulouse (Franta) CFR Cluj (Romania) Odense (Danemarca) Poli Timisoara (Romania) FC Salzburg (Austria) APOEL Nicosia (Cipru) FK Ventspils (Letonia) DVSC Debrecen (Ungaria) Sheriff Tiraspol (Moldova)
Păi pentru Steaua ar fi ideală o grupă cu FC Basel, Metalist Harkov, FK Ventspils. Iar o grupă de coşmar ar fi cu Valencia, Hertha şi Toulouse.
PC1 - CPU: Intel Core i7-5820K Haswell-E, 6-core, 3.3Ghz, LGA 2011v3, 140W • CPU Cooler: Cooler Master Hyper T4, 4x Heatpipes, vent. 12cm • MB: Gigabyte X99-UD4, 8x DDR4, 2*PCIEx16/2*x8/3*x1, 10*sATA3/1*SATA Ex/1* M.2/GLAN/8*USB3.0 • GPU: Inno3D GeForce GTX 1060, 3GB GDDR5, 192-bit, 8K • RAM: 16GB Kingston HyperX Fury DDR4, 2400Mhz, CL15, Dual Channel Kit • SSD: 250GB Samsung MZ-750250BW 750 EVO, 2.5" SATA 6Gb/s, R/W 540/520 MB/s • HDD: 2x Seagate 8TB, ST8000AS0002, 5900RPM, 128MB, 5.5W • Blu-Ray Writer: LG BH16NS40 • PSU: Corsair VS650, 650W ATX 2.31, eficienta 85%, 12cm fan, 2x 6+2-Pin PCIe, 4x SATA, PFC Activ • Case: Cooler Master Storm Trooper, Full Tower, 4 fans, 9x 5.25 Bays, 8x 3.5 Bays, 13x 2.5 Bays 13 (converted from 5.25” bay by two 4-in 3 HDD modules), 2x USB 2.0, 2x USB 3.0, 1x eSATA • Left-Panel Fan: Cooler Master SickleFlow 120mm, Red LED • 5.25" Bay: Media Dashboard Card Reader, 6xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, 20pin e-SATA, SATA • Router: D-Link DIR-600 • KB: Logitech G510s, USB, black, 18 programmable G-keys, custom backlit keys, dual 3.5mm audio ports, GamePanel LCD • Mouse: A+ G5-Loki, 2500 DPI, USB • Speakers: Genius SP-U120, 2.0, 3W, USB, Black • Headphones: Skullcandy Hesh 2, AC Milan • Gamepad: Thrustmaster F1 Dual Analog Ferrari 150th Italia Exclusive Edition, 10 buttons, 8-way D-pad • Display: LG Flatron W2243S-PF, 21,5", Full HD, 75 Hz, 40W • Printer: HP Deskjet Ink Advantage 4515 All-in-One • OS: Windows 10 Enterprise x64 + Windows 8.1 Pro x64 • AV: Kaspersky Internet Security 2016 PC2 - CPU: AMD Athlon II X2 240, 2800 Mhz, 65W • MB: ASUS M2N68-AM Plus • GPU: GeForce 7025 (on-board) • RAM: Kingmax DDR2 2GB, PC2-8500, 1066 Mhz, 3W • HDD: Seagate 2TB Barracuda ST2000DM001, SATA3, 7200RPM, 64MB • DVD-RW: LG GH22NS50, 30W • PSU: Corsair VS550, 550W, 120mm fan • Case: Intex Easy PC, MiddleTower • KB: Logitech Y-SZ49, 8 multimedia keys, White • Mouse: A4Tech N-360-1, 1600 dpi • Speakers: Intex IT-NB30 • Headphones: A4Tech HS-800, 109 dB • Gamepad: Logitech Rumblepad 2 • Display: LG Flatron 194WTS, 19" • OS: Windows XP x64 SP2 Pro + Windows XP x86 SP3 Pro • AV: Kaspersky Internet Security 2017 PC3 - CPU: AMD Athlon 64 X2 4600+, 2400 Mhz • MB: ECS GeForce7050M-M v1.0A • GPU: GeForce 7050 (on-board) • RAM: Buffalo 1GB DDR2, 667Mhz • HDD: Western Digital 640GB Caviar Blue, WD6400AAKS, SATA2, 7200RPM, 16MB • DVD-RW: LG GH22NS70 • PSU: Casecom ATX 450W • Case: No Name • KB: Digittex KB331M • Mouse: Plano MT1091P • Headphones: Gembird AP-860 • Gamepad: Genius MaxFire Grandias Turbo • Display: AOC 7GlrA • OS: Windows XP x64 SP2 Pro + Windows XP x86 SP3 Pro • AV: None Laptop 1 - Asus X553MA-XX490D, 15,6" • CPU: Intel Celeron Dual-Core N28eo, 2,16 Ghz • RAM: 4GB DDR3, 1600 MHz • HDD: 500GB, 5400RPM • DVD-RW • GPU: Intel HD Graphics • OS: Windows 8.1 Pro x64 Laptop 2 • CPU: AMD Sempron 3000+, 1.80GHz • RAM: 512 MB • HDD: 40GB • DVD-RW • Display: 15" • Mouse: A+ G1-Seth, 2400DPI, USB • OS: Windows XP x86
Palmares competiţii
FIFA 11 Cupa lui Moş Crăciun • Brazilia • Calificări FIFA 11 WC 2v2 (Ed. IX) • Brazilia • Sfertfinalist FIFA 11 WC 2v2 (Ed. VIII) • Anglia • Grupe FIFA 11 WC 2v2 (Ed. VI) • Rusia • Grupe FIFA 11 WC 2v2 (Ed. V) • Anglia • Finalist FIFA 11 WC 2v2 (Ed. IV) • Brazilia • Sfertfinalist FIFA 11 WC 2v2 (Ed. III) • Olanda • Grupe FIFA 11 WC 2v2 (Ed. II) • Germania • Semifinalist FIFA 11 WC 2v2 (Ed. I) • Olanda • Semifinalist FIFA 11 (Ed. XVII) • AC Milan • Grupe FIFA 11 (Ed. XV) • Juventus • Grupe FIFA 11 (Ed. XII) • AC Milan • Sfertfinalist FIFA 11 (Ed. VIII) • Liverpool • Grupe FIFA 11 (Ed. VII) • AC Milan • Optimi de finală FIFA 11 (Ed. IV) • Juventus • Optimi de finală FIFA 11 (Ed. III) • AC Milan • CÎŞTIGĂTOR FIFA 11 (Ed. II) • AC Milan • Optimi de finală FIFA 11 (Ed. I) • Roma • Grupe FIFA 08 WC (Ed. III) • Brazilia • Locul 3 FIFA 08 WC (Ed. II) • Italia • Semifinalist FIFA 08 WC (Ed. I) • Franţa • Finalist FIFA 08 (Ed. VI) • AC Milan • Sfertfinalist FIFA 08 (Ed. V) • AC Milan • Sfertfinalist FIFA 08 (Ed. IV) • AC Milan • Finalist FIFA 08 (Ed. III) • AC Milan • Optimi de finală FIFA 08 (Ed. II) • AC Milan • Optimi de finală (abandon) FIFA 08 (Ed. I) • AC Milan • Sfertfinalist FIFA 05 (Ed. II) • AC Milan • Optimi de finală FIFA 05 (Ed. I) • Juventus • Optimi de finală Şah (Ed. II) • Semifinalist Şah (Ed. I) • Sfertfinalist (abandon)
Badea: "Bonetti nu a pregatit asa ceva! E doar vina jucatorilor!"
Dario Bonetti are unde verde in continuare din partea sefilor din Stefan cel Mare, actionarii fiind convinsi ca este doar vina jucatorilor pentru situatia incredibila in care se afla echipa.
"Bonetti nu a pregatit asa ceva. Este doar vina jucatorilor. De unii dintre ei nu au ramas decat CV-urile. Sunt doar umbre ale jucatorilor care au fost." a declarat Nicolae Badea la Digisport.
Cat despre incidentele din tribuna, Badea a comentat scurt. "Haideti sa lasam UEFA sa decida asupra sanctiunilor" a spus acesta.
In timpul scandalului incredibil petrecut in tribunele stadionului Dinamo, o alta drama s-a petrecut printre suporterii dinamovisti.
Aflat in tribune chiar in timpul iadului dezlantuit din tribune, tatal lui Gabi Torje s-a simtit rau si a avut nevoie de interventia medicilor.
El a fost dus imediat cu ambulanta la spitalul de urgenta, sectia de cardiologie si, din fericire, si-a revenit, a confirmat Nicolae Badea de la Dinamo
"Tatal lui Torje a fost dus cu ambulanta la spitalul de urgenta la cardiologie", a spus si Nicolae Badea la Sport.ro si www.sport.ro.
PE ACEEASI TEMA
Rank: 2.25 din 4 voturi
Marime text : 1 2 3
(146 comentarii)
Acum 3h si 17 minute
Unde s-a ajuns! Fanii lui Dinamo, umpluti de <span>sange</span> aseara de fanii Stelei la metrou!
Nicio saptamana fara bataie in fotbalul romanesc. Desi nu au fost adversari aseara, fanii Stelei si cei ai lui Dinamo s-au casapit ca in filme la statia de la metrou de la Romana, la cateva minute dupa terminarea meciurile echipelor lor din Europa League. Din pacate, oameni nevinovati au avut de suferit! CITESTE MARTURII SOCANTE!
"Incredibil cum ne`au casapit spurcatii (nr. fanii stelei) la romana...au intrat cu fulare alb rosii si au aruncat o fumigena si apoi ne`au luat la rand pe toti care eram in rosu...am nimerit fix pe una din usile pe care au intrat si mi`am luat vreo doua picioare...ii puneau pe astia care erau pe jos lesinati sa zica muşeţel dinamo si tot felu de kkt`uri...erau balti de sange prin metrou si retardatii de gardieni fugeau de frica....ca sa vedeti cum ne`o luam si pe teren si in afara lui..." este un comentariu postat de userul red' dog aseara dupa meciul lui Dinamo pe site-ul dinamovistilor, dinamomania.net.
ALTE MARTURII SOCANTE!
"Au sarit 30-40 foarte organizati. Toti cei care s-au prins ce se intampla au fugit spre extremitatile metroului unde am inteles ca i-a batut.(in fata in special, in spate nu prea). Eu eram la mijloc cu prietena, principala grija a fost sa fie ea ok. Vad tot felul de viteji aici, ca cum au batut ei? Cand vin 30 organizati si ai 5 sec de aparare , nu prea ai ce face. A fost unu, in balta de sange. Alti 3 ochii vineti. Nimeni din cetateni n-a fost atins. Nimeni din cei care nu aveau insemne nu a fost lovit.
Da, a dat torta!
Vladimir (21.08.2009)
"Saracu un baiat blond la vreo 16 ani era tumefiat...avea vreo 5 taieturi pe fatza...si un gardian d`ala il intreba: tu ce`ai ma? huh?
"Stiu ca au batut pe unu de 50 de ani care nici nu venise de la meci ... ghinionu lui a fost ca avea tricou rosu ... imediat cadn s-au deschis usile unii dintre dinamovisti au fugit spre capatul vagonului si stelistii dupa ei ...s-au aleergat si pe peron ... nu stiu cine a castigat pana la urma - J0nnie
INTRAREA PE GAZON, PLANIFICATA?
Tot pe site-ul fanilor din Stefan cel Mare, unii utilizatori au inceput sa ii acuze pe administratori au planificat intrarea pe teren la meciul cu Slovan. Acesta sustin ca in urma cu cateva zile acestia chiar postasera un sondaj in care le cereau suporterilor sa voteze daca terenul ar trebui sau nu sa fie invadat la meciul cu Slovan. "Dezastrul va apartine. Cautati arhiva. Totul a fost planificat si acest site este direct responsabil de ceea ce s-a intamplat azi. Suporterii au fost indemnati AICI sa faca orice pentru a provoca suspendarea stadionului. La vemea respectiva am spus ca cel care a scris articolul este iresponsabil. A fost suficient ca un singur nebun sa preia idioteniile scrise pe acest site." sustine userul DougyGiro.
PE ACEEASI TEMA
*
Articol
Dar sincer nu stiu ce sa cred pt ca Steaua a jucat fara suporteri
Presa irlandeza: "Sfintii au fost doborati de o forta superioara"!
Taguri: Saint Patrick's, Steaua Bucuresti
Rank: 3.75 din 2 voturi
(25 comentarii)
Acum 1h si 47 minute
Presa irlandeza: "Sfintii au fost doborati de o forta superioara"!
Cotidianul Irish Independent scrie astazi despre "echipa net superioara" intalnita de Saint Patrick's la Bucuresti
"Dureri de inima pentru sfinti. St. Patrick's s-a luptat cu curaj in Ghencea aproape o ora, inainte de a sucomba. Echipa lui Kenna a ratat sansa de a inscrie in deplasare. Adevarul e ca sfintii au fost doborati de o forta net superioara, Steaua. Tactica a fost de a tine de minge cat mai mult posibil, pe un gazon teribil de prost", scrie sursa citata.
Site-ul oficial al gruparii St. Patrick's mentioneaza ca aventura europeana poate fi considerata incheiata pentru irlandezi: "Putem considera ca aventura europeana s-a incheiat. Romanii au fost mai buni, ratand destule ocazii pe langa cele trei goluri".
Mijlocasul Stuart Byrne a declarat ca jocul cu Steaua a fost epuizant. "A fost o batalie epuizanta. Ei joaca la un alt nivel, unul foarte ridicat".
Capitanul echipei, Jamie Harris, a declarat dupa finalul partidei ca gruparea irlandeza inca mai spera la sansele de calificarea, in ciuda infrangerii cu 0- 3, dand ca exemplu meciul din turul anterior contra rusilor de la Samara:
"A fost un meci foarte dificil, stiam de cand am venit aici ca Steaua este o echipa foarte buna si daca primeam doar doua goluri ar fi fost extraordinar. Am avut unele sanse de a marca si daca am fi pierdut cu 1-2, atunci am fi avut sanse, dar la 3-0 va fi foarte greu. In retur speram ca Steaua sa vina sa se apere, iar noi vom juca 4-4-2 si vom reusi sa ne creem mai multe ocazii. Credem ca avem sanse pentru ca am aratat-o la fazele fixe. Fotbalul e un joc ciudat, in Rusia am fost condusi cu 3-0, eram morti si ingropati si in afara jocului", a spus Harris.
Jamie Harris a mentionat ca Steaua este cel mai puternic adversar pe care l-a intalnit pana in prezent. "Pana acum Steaua a fost cea mai buna echipa pe care am intalnit-o, chiar am vorbit in vestiar despre asta", a subliniat Harris.
N'Doye: "Dam 5 goluri in Cehia si ne calificam!"
Dinamovistii par sa fi prins aripi dupa victoria in fata Clujului si spun ca inca se mai gandesc la grupele Europa League. ► Declaratia anului la Dinamo! N'Doye: "Grande gol de Niculae, a fost calculat!"
Entuziasmat de golul lui Marius Niculae si de victoria vitala a lui Dinamo in fata celor de la CFR Cluj, senegalezul N'Doye a declarat ca dinamovistii merg in Cehia cu gandul la calificare, informeaza Gazeta Sporturilor.
"Si eu, si colegii mei credem ca putem ajunge in grupe. Daca putem sa batem cu 4-0? 5-0 o sa le dam acolo. Daca vom juca bine si vom avea ocazii, atunci avem sanse sa ne calificam."
Dinamo 1-0 CFR Cluj! Vezi aici fazele meciului! ►Bonetti: "Putem intoarce rezultatul cu Liberec!"
De suparare dupa nebunia de joi, Cristi Borcea nu a fost la meci si a ratat victoria cu CFR Cluj! Dinamo a prins viata si a reusit prima victorie acasa in aceast sezon spre bucuria lui Borcea care cere un succes in Ghencea cu Steaua!
Borcea: "Albi la fata si cu pampersi la fund!"
Cristi Borcea spune ca jucatorii au castigat cu CFR pentru ca nu erau morti de frica asa cum s-a intamplat la meciul cu Slovan Liberec:
"Cand am intrat in vestiar inainte de meciul cu Liberec jucatorii aratau albi la fata si de parca aveau pampersi la fund! I-am intrebat daca e ceva in neregula si ei mi-au spus ca e ok!" a spus Borcea la Sport.ro!
"E o victorie foarte importanta pentru noi. Mergem duminica in Ghencea, unde trebuie sa castigam. A fost suparare mare dupa incidentele de la meciul cu Slovan Liberec. Fanii nu au venit pentru ca am avut un rezultat prost in Europa. E greu sa intorci de la 0-3. E imposibil! Riscam o amenda si o suspendare intre 1-3 etape. Niciun oficial nu a fost pus in pericol. Arbitrul trebuia sa astepte 10 minute sa vada daca agentii erau prompti" a mai spus Borcea.
BONETTI: "VOM ONORA TRICOUL LUI DINAMO!"
Andone: "Bonetti va fi considerat cel mai mare antrenor din Romania!"
Andone are incredere in Dario Bonetti: "Bonetti este un antrenor italian care a incercat sa scoata tot din meciul cu asta. Va spun eu, daca Niculae va mai avea si saptamana viitoare executia asta, Bonetti va fi considerat cel mai mare antrenor din Romania"
Ganea: "Atmosfera e buna la echipa!"
Ganea crede ca jucatorii s-au mobilizat excelent: "Sincer, tinand cont de lipsurile pe care CFR Cluj le-a avut, am stiut ca o sa castigam. Am fost avantajati de suspendarile lui Kone si Trica. Jucatorii au aratat o alta fata, au avut o alta determinare si si-au dorit victoria. Atmosfera la echipa este una foarte buna, iar aceasta victorie ne aduce liniste. Speram ca prin aceasta victorie sa readucem publicul la stadion", a spus Ganea la Digi Sport
NETOIU: "BONETTI TREBUIE LASAT PANA IN IARNA!"
"Am vazut meciul. Imi pare rau cand vad stadionul gol. Cred ca Dinamo avea nevoie sa castige pentru ca urmeaza un meci cu Steaua si avea nevoie de aceasta gura de oxigen. Ma bucur mereu cand castiga Dinamo. Am spus inca de la inceputul campionatului ca ma bazez pe orgoliul jucatorilor.
Ma asteptam la mult mai mult, in primul rand de la jucatori. Dianamo a jucat mult mai bine, insa CFR a avut ocazii mari de tot. Clujenii au fost sub ce ma asteptam. Cam toate echipele sunt sub ce ne asteptam cu totii. Ma astpetam sa vad un joc mai bun, mai ales ca au trecut 4 etape. Sa creasca putin turatia.
Dinamo are nevoie acum de liniste. Eu niciodata nu l-am contestat pe Bonetti pentru ca nu il cunosc. Oricum, nu poate fi contestat dupa 2, 3 etape. Poate in iarna, dupa ce vom vedea ce schimbari a facut, daca le-a facut in bine sau in rau, el trebuie sa continue.
Urmeaza meciul cu Steaua, nu vreau sa ma mai refer la problema falimentului. Nu mai are de ce nu fie liniste pana la meciul cu Steaua." a spus Netoiu la Sport.ro
Dinamo 1-0 CFR Cluj | Gigi Becali a tinut cu Dinamo in derby-ul cu CFR Cluj deoarece suferinta lui Borcea l-a impresionat zilele acestea. Seful Stelei lanseaza o teorie interesanta: "Dinamo va castiga cu 3-1 la Liberec dar nu se va califica" spune acesta.
"Era mai bine meci egal. Eu pe Dinamo o consider adversara Stelei. Asta e traditia. Parca tineam cu Dinamo, nu imi convenea sa castige CFR. M-am bucurat cand a dat gol. Eu am spus ca au echipa si daca se mobilizeaza poate sa castige orice meci. Ei au demonstrat-o. Am vazut acum si reluarile. Au avut foarte multe ocazii de a marca.
A fost un meci pe contre, nu extraordinar, dar de angajament si maxima concentrare. Cea mai mare suparare si dezamagire pentru Dinamo ar fi sa castige acolo cu 3-1. Ar fi cea mai urata chestie. Si chiar cred asta. Castiga sigur. Deja se schimba ceva la Dinamo.
Eu m-am certat cu Borcea pentru ca ma fura cu arbitrajul, dar ca om are un suflet extraordinar. Parca de aia si imi doream sa castige Dinamo. Cristi are un suflet mare. In fiecare zi am vorbit cu el si imi parea rau de el si de Dinamo." a declarat Becali la Sport.ro
Steaua si Dinamo, victorii inainte de derby! Comenteaza aici etapa!
VEZI aici toate rezultatele etapei a IV-a din Liga I: Vineri: FC Brasov 2-0 U. Craiova Rapid 2-0 Alba Iulia Poli Iasi 2-0 Astra Sambata: Gaz Metan 0-2 Ceahlaul Unirea Urziceni 0-0 Poli Timisoara Duminica: Otelul 0-1 Steaua Gloria Bistrita 1- 3 FC Vaslui Pandurii 2-3 International Dinamo 1-0 CFR Cluj
Vineri
FC Brasov - Universitatea Craiova 2-0
Au marcat: N. Diogo '30, Zaharia '60
Rapid - Unirea Alba Iulia 2-0
A marcat: Raduta '20, '49
Politehnica Iasi - Asta Ploiesti 2-0
Au marcat: Bujor '3, Cr. Constantin '13
Sambata
Gaz Metan Medias - Ceahlaul Piatra Neamt 0-2
Au marcat: Fabron '44, Gafita '87
Unirea Urziceni - FC Timisoara 0-0
Duminica
Otelul Galati - Steaua Bucuresti 0-1
A marcat: Surdu '58
Gloria Bistrita - FC Vaslui 1-3
Au marcat: Sanmartean '32 / Wesley '57, Temwanjera '59, N. Jovanovici '84
Pandurii Targu Jiu - International Curtea de Arges 2-3
Au marcat: Raskovici '56, Hidisan '66 pen / Radut '52, '69 pen, Vezan '90
Dinamo - CFR Cluj 1-0
A marcat: M. Niculae '79
Dinamovistii, loviti la sange! Vezi diferenta la salarii intre Steaua si Dinamo!
Gigi Becali a anuntat ca inca trei stelisti se aleg cu salariile micsorate in timp ce la Dinamo, Turcu anunta reduceri la sange - sub 100.000 de euro pe an!
Turcu si Borcea ii lovesc rau de tot pe jucatori - le pregatesc vedetelor de la echipa salarii sub 100.000 de euro pe an.
"Cine vrea sa ramana cu un salariu de sub 100 de mii de euro, ramane. Pentru cine nu vrea, gasim solutii si o sa plece. Nu inteleg de ce, la salariile pe care le au, nu am vazut nici o determinare, nu am vazut sa ii vad ca vor", a spus Turcu la gsptv.
120.000 de euro pe an este baremul salarial la Steaua! Gigi Becali a anuntat ca va miscsora salariile la inca 3 jucatori de la Steaua dupa Janos Szekely si Ciprian Tatarusanu:
„Ovidiu Petre nu a jucat deloc, i-am platit si operatia, trebuie sa inteleaga ca am redus la toata echipa. Toja, daca nu accepta 150 de mii de euro, sa vina de la 6 dimineata la munca, iar cu Kapetanos vom vorbi in iarna. Daca nu va vrea, il vom vinde", a spus Becali la Sport.ro
Toja castiga 220.000 de euro pe an in Ghencea, iar O.Petre si Pantelis Kapetanos, cate 200.000 de euro pe an.
Becali a anuntat saptamana trecuta ca Janos Szekely si Ciprian Tatarusanu vor castiga 150.000 de euro pe sezon.
Becali crede insa ca jucatorii trebuie sa castige cel putin 10.000 de euro pe luna: „100 de mii de euro este prea putin, jucatorul trebuie sa aibe macar 10 mii de euro pe luna", a declarat Becali.
In pericol sa fie suspendat pentru 3 ani din toate competitiile europene, Dinamo mai are o problema. Cel mai aprig contestatar al lui Dinamo, Gigi Netoiu spune despre clubul din Stefan cel Mare ca este la un pas de faliment.
Dinamo trebuie sa plateasca 10 milioane de euro actionarilor care s-au retras. Turcu, Walter si Savulescu trebuie sa isi primeasca inapoi la sfarsitul anului banii pe care i-au investit, iar Dinamo nu ar avea de unde sa plateasca, spune Gigi Netoiu.
“Dinamo n-a avut performante, pentru ca nu s-a facut niciodata un plan pe termen lung, pentru trei ani. S-au grabit intotdeauna lucrurile acolo. Si cand au fost bani, au fost certuri. E criza financiara de proportii la Dinamo. Dinamo este ca si falimentara. In scurt timp, intra in faliment. E gata.
Cand am venit la Dinamo, echipa era pe locul 7. Eu am ajuns actionar in sezonul 1996-1997. Badea a venit dupa mine. Era o societate non-profit, imprumutam clubul cu bani si apoi ii recuperam prin vanzarea de jucatori. Pana sa vin eu, Cornel Dinu si Petre Buduru s-au zbatut sa salveze echipa, dar nimic. Dinamo n-a ajuns in Liga Campionilor, nici in UEFA n-a facut mare branza.
Au plecat cativa actionari importanti, ca Walter, Savulescu, Turcu. Trebuia sa-si ia banii investiti acolo. Cine sa le dea si de unde? Dinamo n-are de unde sa le dea 10 milioane de euro. E normal sa fie vorba de faliment, daca nu au rezultate de pe urma carora sa incaseze bani. La sfarsitul anului, cand se va realiza raportul, Dinamo va figura cu o datorie de 10 milioane catre ei”, a spus Gigi Netoiu in Evenimentul Zilei.
Rank: 4.38 din 3 voturi
(142 comentarii)
22 August 2009, 20:40
SONDAJE
Crezi ca a fost premeditata invazia fanilor din Stefan cel Mare?
Da, a fost planuita
Nu, a fost gest spontan
Dinamo ar putea scapa de excluderea din Europa datorita observatorului de la meci, insa nu va fi iertata de Jandarmerie care va cere interzicerea disputarii meciurilor pe stadionul Dinamo. UEFA: "Cazul Dinamo se va judeca marti!" VEZI ce pedeapsa ii asteapta pe "caini"!
Irlandezul Dennis Cruise, observatorul de la nebunia din Stefan cel Mare cu Slovan Liberec, nu a trecut in raportul catre UEFA termenul "violente" iar Dinamo poate scapa ieftin, scrie ProSport.
Dinamo poata scapa doar cu amenzi dure si suspendarea terenului si s-ar putea salva de la excluderea din Europa! Observatorul UEFA a iertat-o pe Dinamo si a intocmit un raport bland dupa ce a ajuns la concluzia ca patrunderea fanilor pe teren a fost un gest de protest si nu o actiune de huliganism. Observatorul a precizat ca fanii nu au recurs la violente. Probele video si foto pregatite pentru UEFA arata ca vinovata pentru incidentele de la meci este firma de paza.
UEFA a anunta ca Dinamo isi va afla sanctiunea martea viitoare, cand se va intruni de urgenta Comisia de Disciplina a forului european. Aceasta nu va lua in considerarea si antecedentele lui Dinamo!
Becali si Borcea sunt in razboi! Seful Stelei a anuntat ca nu ii primeste pe dinamovisti la meci. Borcea nici nu vrea sa auda de asa ceva - venim cu tancurile in Ghencea... anunta dinamovistii.
Nebunia de la meciul cu Slovan l-a infuriat pe Becali. Nu vrea sa vada picior de dinamovist la derby-ul de saptamana viitoare. Lui Borcea nu-i convine, chiar daca fanii au scos-o pe Dinamo din Europa.
Revine si huli-Ganea! Directorul sportiv al lui Dinamo a promis ca va cumpara el toate biletele dinamovistilor si va aduce galeria in Ghencea.
'Inchisoarea' Ghencea, interzisa de Becali dinamovistilor la derby!
Gigi Becali crede ca la derby-ul cu Dinamo, din etapa a V-a, fanii din Stefan cel Mare pregatesc un mic "razboi" in Ghencea si a decis sa nu le dea acces la meci. Becali: "Montez sarma ghimpata in Ghencea. O sa fie ca la puscarie"
Dupa ce a anuntat ca Ghencea va fi pana la ora meciului de duminca impotriva Otelului, o adevarata inchisoare - seful Stelei a decis ca sa nu-i lase pe fanii dinamovisti la derbyul din etapa urmatoare.
"La mine in Ghencea nu o sa mai vina niciodata vreun dinamovist! Pe ei nu-i intereseaza sa vina mai multi sa-si incurajeze echipa. Ei nu spun "sa dea Claudiu gol", "sa dea Stancu gol", ei spun "cand va bateti cu noi!". Asta e "parola" lor. Eu am aflat ca baga glicerina, substanta de dinamita, in pixuri. Vor sa faca mici bombe, cum sa le dau bilete?! Aia nu sunt suporteri, sunt huligani!", a spus Gigi Becali vineri seara la Telesport.
Inchisoarea din Ghencea e aproape gata:
"Vor fi ridcate gardurile. Si va fi facut ca la puscarie. Cu sarma ghimpata, la peluze. La tribune, pentru ca ii respect pe suporteri dar pentru ca mi-e frica de vagabonzii care ar putea merge acolo, nu voi pune sarma ghimpata. Insa voi face acolo doua randuri de gard. Daca sar primul gard, vor intra intr-un tunel. Pai ce sa fac. Nu am solutie. Incerc sa fac dreptate!
Astia de la Dinamo mi-au dat mie un semnal sa imi iau masuri. N-am ce face. Luni e gata! Deja firma mea lucreaza la asta. Ma costa 100, 150 de mii de euro. Pe vagabonzi nu ii intereaseaza de Steaua, vor doar sa ii faca rau lui Becali. Daca ei stau cu spatele si canta? Ce inseamna asta?" a spus Gigi Becali ieri la Sport.ro