PARINTI,stiti cu cine va lasati copiii?

Ai auzit o ştire tare şi vrei să ne-o împărtăşeşti?

Moderatori: Paulici, bb_girl, Katutza, cristian1

Reguli forum
Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum
Folosiţi Imagine căutarea înainte de a deschide un subiect nou

PARINTI,stiti cu cine va lasati copiii?

Mesajde Diana22 » 31-Iul-2009, 07:02

«Bona asculta manele şi stătea cu picioarele pe pereţi»Încă un caz de maltratare a unui copil a ajuns pe mâna Poliţieişi strângea mama în braţe cu toată forţa, când intra bona pe uşă, şi începea să plângă.

Eva, de doar doi anişori, încerca să-şi facă părinţii să înţeleagă că nu mai vrea să stea toată ziua cu femeia care o bătea şi ţipa la ea.

“Când mi-am dat seama că ceva nu este în regulă, am montat o cameră de supraveghere în locuinţă. O zi mi-a fost suficient. Ce am văzut seara, când m-am întors de la serviciu, a întrecut orice aşteptare. Pe lângă faptul că ţipa la fetiţă şi o zguduia, i-a mai dat şi trei palme peste faţă, în timp ce era la masă, pentru că nu mesteca repede copilul. Practic, mi-am dat seama că eu o plăteam ca să-mi tortureze fetiţa”, ne-a spus Oana, mama Evei.

Femeia şi-a concediat angajata pe loc. Chiar dacă iniţial bona Lovinica Dinu, de 60 de ani, nu a recunoscut nimic, pusă în faţa imaginilor, nu a mai putut nega. “Mă iertaţi! Asta este. O să suport consecinţele. Mă iertaţi!”, a încercat aceasta cumva să-şi repare greşeala.

Mai mult, mama copilului a putut vedea comportamentul bonei pe tot parcursul zilei. A surprins-o ba dormind cu “picioarele pe pereţi”, ba ascultând manele la maximum, ore în şir, timp în care fetiţa era nesupravegheată. Acest caz vine la numai câteva zile de când o altă mămică şi-a denunţat bona la poliţie din aceleaşi cauze.
Imagine
Imagine
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Reclame

Mesajde Diana22 » 31-Iul-2009, 07:09

ar trebui mai multa atentie,bone cu suflet de monstru care maltrateaza copiii,verisoara mea din Mures a ales o bona pentru baiatul ei,avea referinte bune doar ca era unguroaica,la nici doua saptamani Andrei a facut pneumonie ,vecinii spuneau ca statea cu geamurile deschise pentru ca fuma si cu muzica la maxim in timp ce injura copilul in ungureste ,a montat o camera in casa si au vazut ca-l obliga pe copil sa vorbeasca ungureste si daca spunea ceva in romana il plesnea peste gura
au fost socati,au dat-o in judecata si a facut vreo 6 luni de puscarie si a pierdut dreptul de a profesa ca bona :(
Imagine
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Înapoi la Ştirea Zilei