@nk@ scrie:gata tocmai sa pregonat ca toti cei care au fost evacuati se pot intoarce la casele lor
deci sa stins focul
era si timpul dupa 24 de ore
500 de evacuati
Moderatori: Paulici, bb_girl, Katutza, cristian1
@nk@ scrie:gata tocmai sa pregonat ca toti cei care au fost evacuati se pot intoarce la casele lor
deci sa stins focul
era si timpul dupa 24 de ore
,Anca,voi sunteti bine?,ati fost afectati in vreun fel?Sa va ajute Dumnezeu sa va fie bine,sincer imi pare foarte rau,ati vazut iadul pe pamant si ati trait in stres,e greu@nk@ scrie:sa stins focul
sa vedem
pana cand
sa ars tot ce a ramas ne ars de data trecuta
nadia scrie:,Anca,voi sunteti bine?,ati fost afectati in vreun fel?Sa va ajute Dumnezeu sa va fie bine,sincer imi pare foarte rau,ati vazut iadul pe pamant si ati trait in stres,e greu@nk@ scrie:sa stins focul
sa vedem
pana cand
sa ars tot ce a ramas ne ars de data trecuta
ASTA VROIAM SA TE INTREB CA AM VAZUT ACUM LA STIRI@nk@ scrie:Doi români au fost arestaţi, fiind suspecţi de provocarea incendiilor din Cuevas de Ayllón,Spania.
Autorităţile spaniole sunt de părere că incendiile care afectează Spania au fost provocate.Opt persoane, între care doi români în vârstă de 23 şi, respectiv 25 de ani, au fost arestate în aceste cazuri.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 3 vizitatori