Moderatori: Paulici, bb_girl, Katutza, cristian1
chiar e socant,am urmarit si aseara la otv cazul,mi se pare rupt de realitate,inca nu pot sa ma pronunt dar ceva ceva nu e la locul lui,singur sa faca toate astea?@nk@ scrie:Criminalul de 13 ani din Iaşi, care duminica trecută şi-a ucis mama cu un ciocan, a fost supus mai multor teste la Spitalul de Psihiatrie Socola. Medicii cred că instinctele agresive ale copilului işi au originile în jocurile pe calculator, de care Teodosian era absorbit şi care l-au transformat într-un insensibil. De alfel, la reconstituire, puştiul a admis sec: “Da, aici am omorât-o”.
Amy scrie:O glumă proastă a ucis, joi, un oltean de 65 de ani, din satul Piatra. Bărbatul a primit un telefon prin care a fost anunţat că a câştigat 2.000 de euro. Însă, din cauza emoţiilor puternice, Miu Milică, cunoscut cu probleme cardiace, a făcut infarct şi a decedat, în urma farsei puse la cale de o persoană necunoscută.
Bărbatul de 65 de ani a fost sunat de un tânăr, care i-a dat o veste-bombă. I-a spus că este câştigătorul sumei de 2.000 de euro. “Mi-a spus că am câştigat 2.000 de euro şi să-i dau cartea de identitate, ca să dea CNP-ul prin telefon şi mi-a mai cerut un pix şi o foaie, ca să noteze contul de unde ar fi urmat să ridicăm banii”, a povestit Ioana Milică, soţia bărbatului.
A pierit sub privirile îngrozite ale soţiei
Pentru că nu vedea foarte bine, fericitul “câştigător” i-a cerut nevestei să aducă un vecin pentru a-i nota pe foaie contul care îi era dictat prin telefon. “Am venit cu băiatul vecinilor. Când am ajuns în curte, soţul nota ultimele trei cifre ale contului. La un moment dat, am văzut cum se prelinge de pe scaun şi cade”, a mai spus femeia.
Amy scrie:O fata de numai 12 ani urmeaza sa nasca peste doua luni. Ea va aduce pe lume rodul iubirii sale cu un baiat de 16 ani. Bebelusul va fi crescut in sanul familiei, ajutat de viitorii bunici.
Maria Lacatus (12 ani) din Hotoan, localitatea Cauas, judetul Satu Mare, se pregateste sa devina mama, desi are doar 12 ani.
Cu toate ca viitoarea mamica nu stie ce responsabilitati o asteapta, marturiseste ca nu are de gand sa il lase intr-un centru de plasament. Acum, a fost la doctor si stie ca fatul este perfect sanatos. Asa ca tinerii asteapta cu bucurie momentul nasterii.
Timp de sapte luni, nimeni nu si-a dat seama ca Maria Lacatus, de 12 ani, poarta in pantece fatul. Un simplu control la medicul de familie a fost suficient pentru ca parintii sa afle ca fiica lor este insarcinata. Viitorul tata este fiul concubinului mamei sale, Vasile Lakatos, de 16 ani.
"O iubesc, nu stiu cum ne vom descurca, dar vrem sa pastram copilul”, a declarat baiatul. Familia celor doi amorezi este formata din noua persoane. Viitorii bunici Lakatos Gheorghe si Maria Lacatus stau in concubinaj de multi ani si cresc sapte copii.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 3 vizitatori