Moderatori: Paulici, bb_girl, Katutza, cristian1
patricia one scrie:
dragoste?/?
sa fim seriosi........
vai de sufletul lor.........
si mai ales al ei....
nenea voia probabil mortis sa........moara insurat
si sa intre si el in Cartea Recordurilor...
sarmana fatuca, da proasta mai e.......
of, of..........
@nk@ scrie:«Mi-au prăjit bebeluşul în incubator!»
Mama copilului ars la Maternitatea Bucur acuză cadrele medicale de neglijenţă.
Nepăsare maximă! Un bebeluş a suferit arsuri grave după ce cadrele medicale de la Maternitatea Bucur din Capitală l-au uitat in incubatorul in care băieţelul fusese pus pentru a fi tratat de icter. Mama a aflat abia a doua zi că micuţul fusese transportat in stare critică la Spitalul "Grigore Alexandrescu".
Alexandru s-a născut perfect sănătos, miercurea trecută, iar vineri seară a făcut icter, aşa că a fost pus în incubator. A doua zi, când s-a dus să-l alăpteze, Andreea Dragomir, mama lui, a aflat că bebeluşul ei a fost trimis la alt spital cu arsuri grave. “Mi-au uitat bebeluşul în incubator. De aceea s-a ars”, spune Andreea.
Andreea Dragomir, mama bebeluşului ars / Bebeluşul s-a ars atingându-se de pereţii încinşi ai incubatorului. Conducerea spitalului susţine că aparatul era nou şi exclude o defecţiune, afirmând că micuţul a fost lăsat prea mult timp la fototerapie
După ce a pierdut o sarcină acum un an, tânăra din comuna Sălcii, Prahova, a decis să nască la un spital din Capitală. “Credeam că medicii de aici sunt mai buni, mai atenţi, dar băieţelul meu s-a prăjit ca într-un cuptor”, ne-a declarat dezamăgit George Dragomir, tatăl nou-născutului.
Alexandru a suferit arsuri profunde pe cap, gât, dar şi pe mâna şi pe piciorul stâng. “Rănile sunt produse prin contact cu un corp încălzit (pereţii incubatorului, n.r.) şi se întind pe 20% din suprafaţa corpului”, au declarat medicii Spitalului “Grigore Alexandrescu”, care îl vor opera pe micuţ în cursul zilei de astăzi.
Ancheta internă a fost finalizată
Conducerea Maternităţii Bucur a anunţat ieri că a finalizat ancheta internă şi că astăzi va anunţa cine se face vinovat de incident. Medicul de gardă şi trei asistente sunt în pericol să li se desfacă contractele de muncă.
anghelmina scrie:dar oare cati isi permit asa ceva dpdv material ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 3 vizitatori