Gigi Becali a fost arestat!

Ai auzit o ştire tare şi vrei să ne-o împărtăşeşti?

Moderatori: Paulici, bb_girl, Katutza, cristian1

Reguli forum
Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum
Folosiţi Imagine căutarea înainte de a deschide un subiect nou

Credeţi că Gigi Becali este vinovat de acuzaţiile care i se aduc?

Da
5
38%
Nu
8
62%

Voturi totale : 13

Gigi Becali a fost arestat!

Mesajde Super Sylver » 3-Apr-2009, 13:44

Gigi Becali a fost arestat, împreună cu alte patru persoane, printre care si Catalin Smărăndescu, sub acuzatia de lipsire de libertate în mod ilegal.

Decizia de arestare a fost luată joi noapte la Judecatoria sectorului 1 Bucuresti, iar vestea că miliardarul din Pipera este cercetat de poliţie a strîns in faţa Instanţei zeci de persoane care au protestat şi au cerut eliberarea lui şi a celorlaţi retinuţi.

Imagine
Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau!
Imagine
www.forumulateilor.ro
www.generatiapro.ro
www.pcbazar.ro
www.teotrandafir.tk
www.spiruharet.net
www.alternativasoftpedia.tk
www.3sudest.eu.org
www.eurodance90.eu.org
www.vocaltrance2000.tk
www.phpbb3refugees.com
www.survivorromania.tk
Configuraţii (neactualizat)
PC1 - CPU: Intel Core i7-5820K Haswell-E, 6-core, 3.3Ghz, LGA 2011v3, 140W • CPU Cooler: Cooler Master Hyper T4, 4x Heatpipes, vent. 12cm • MB: Gigabyte X99-UD4, 8x DDR4, 2*PCIEx16/2*x8/3*x1, 10*sATA3/1*SATA Ex/1* M.2/GLAN/8*USB3.0 • GPU: Inno3D GeForce GTX 1060, 3GB GDDR5, 192-bit, 8K • RAM: 16GB Kingston HyperX Fury DDR4, 2400Mhz, CL15, Dual Channel Kit • SSD: 250GB Samsung MZ-750250BW 750 EVO, 2.5" SATA 6Gb/s, R/W 540/520 MB/s • HDD: 2x Seagate 8TB, ST8000AS0002, 5900RPM, 128MB, 5.5W • Blu-Ray Writer: LG BH16NS40 • PSU: Corsair VS650, 650W ATX 2.31, eficienta 85%, 12cm fan, 2x 6+2-Pin PCIe, 4x SATA, PFC Activ • Case: Cooler Master Storm Trooper, Full Tower, 4 fans, 9x 5.25 Bays, 8x 3.5 Bays, 13x 2.5 Bays 13 (converted from 5.25” bay by two 4-in 3 HDD modules), 2x USB 2.0, 2x USB 3.0, 1x eSATA • Left-Panel Fan: Cooler Master SickleFlow 120mm, Red LED • 5.25" Bay: Media Dashboard Card Reader, 6xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, 20pin e-SATA, SATA • Router: D-Link DIR-600 • KB: Logitech G510s, USB, black, 18 programmable G-keys, custom backlit keys, dual 3.5mm audio ports, GamePanel LCD • Mouse: A+ G5-Loki, 2500 DPI, USB • Speakers: Genius SP-U120, 2.0, 3W, USB, Black • Headphones: Skullcandy Hesh 2, AC Milan • Gamepad: Thrustmaster F1 Dual Analog Ferrari 150th Italia Exclusive Edition, 10 buttons, 8-way D-pad • Display: LG Flatron W2243S-PF, 21,5", Full HD, 75 Hz, 40W • Printer: HP Deskjet Ink Advantage 4515 All-in-One • OS: Windows 10 Enterprise x64 + Windows 8.1 Pro x64 • AV: Kaspersky Internet Security 2016
PC2 - CPU: AMD Athlon II X2 240, 2800 Mhz, 65W • MB: ASUS M2N68-AM Plus • GPU: GeForce 7025 (on-board) • RAM: Kingmax DDR2 2GB, PC2-8500, 1066 Mhz, 3W • HDD: Seagate 2TB Barracuda ST2000DM001, SATA3, 7200RPM, 64MB • DVD-RW: LG GH22NS50, 30W • PSU: Corsair VS550, 550W, 120mm fan • Case: Intex Easy PC, MiddleTower • KB: Logitech Y-SZ49, 8 multimedia keys, White • Mouse: A4Tech N-360-1, 1600 dpi • Speakers: Intex IT-NB30 • Headphones: A4Tech HS-800, 109 dB • Gamepad: Logitech Rumblepad 2 • Display: LG Flatron 194WTS, 19" • OS: Windows XP x64 SP2 Pro + Windows XP x86 SP3 Pro • AV: Kaspersky Internet Security 2017
PC3 - CPU: AMD Athlon 64 X2 4600+, 2400 Mhz • MB: ECS GeForce7050M-M v1.0A • GPU: GeForce 7050 (on-board) • RAM: Buffalo 1GB DDR2, 667Mhz • HDD: Western Digital 640GB Caviar Blue, WD6400AAKS, SATA2, 7200RPM, 16MB • DVD-RW: LG GH22NS70 • PSU: Casecom ATX 450W • Case: No Name • KB: Digittex KB331M • Mouse: Plano MT1091P • Headphones: Gembird AP-860 • Gamepad: Genius MaxFire Grandias Turbo • Display: AOC 7GlrA • OS: Windows XP x64 SP2 Pro + Windows XP x86 SP3 Pro • AV: None
Laptop 1 - Asus X553MA-XX490D, 15,6" • CPU: Intel Celeron Dual-Core N28eo, 2,16 Ghz • RAM: 4GB DDR3, 1600 MHz • HDD: 500GB, 5400RPM • DVD-RWGPU: Intel HD Graphics • OS: Windows 8.1 Pro x64
Laptop 2 • CPU: AMD Sempron 3000+, 1.80GHz • RAM: 512 MB • HDD: 40GB • DVD-RWDisplay: 15" • Mouse: A+ G1-Seth, 2400DPI, USB • OS: Windows XP x86

Palmares competiţii
FIFA 11 Cupa lui Moş Crăciun • Brazilia • Calificări
FIFA 11 WC 2v2 (Ed. IX) • Brazilia • Sfertfinalist
FIFA 11 WC 2v2 (Ed. VIII) • Anglia • Grupe
FIFA 11 WC 2v2 (Ed. VI) • Rusia • Grupe
FIFA 11 WC 2v2 (Ed. V) • Anglia • Finalist Imagine
FIFA 11 WC 2v2 (Ed. IV) • Brazilia • Sfertfinalist
FIFA 11 WC 2v2 (Ed. III) • Olanda • Grupe
FIFA 11 WC 2v2 (Ed. II) • Germania • Semifinalist
FIFA 11 WC 2v2 (Ed. I) • Olanda • Semifinalist
FIFA 11 (Ed. XVII) • AC Milan • Grupe
FIFA 11 (Ed. XV) • Juventus • Grupe
FIFA 11 (Ed. XII) • AC Milan • Sfertfinalist
FIFA 11 (Ed. VIII) • Liverpool • Grupe
FIFA 11 (Ed. VII) • AC Milan • Optimi de finală
FIFA 11 (Ed. IV) • Juventus • Optimi de finală
FIFA 11 (Ed. III) • AC Milan • CÎŞTIGĂTOR Imagine
FIFA 11 (Ed. II) • AC Milan • Optimi de finală
FIFA 11 (Ed. I) • Roma • Grupe
FIFA 08 WC (Ed. III) • Brazilia • Locul 3 Imagine
FIFA 08 WC (Ed. II) • Italia • Semifinalist
FIFA 08 WC (Ed. I) • Franţa • Finalist Imagine
FIFA 08 (Ed. VI) • AC Milan • Sfertfinalist
FIFA 08 (Ed. V) • AC Milan • Sfertfinalist
FIFA 08 (Ed. IV) • AC Milan • Finalist Imagine
FIFA 08 (Ed. III) • AC Milan • Optimi de finală
FIFA 08 (Ed. II) • AC Milan • Optimi de finală (abandon)
FIFA 08 (Ed. I) • AC Milan • Sfertfinalist
FIFA 05 (Ed. II) • AC Milan • Optimi de finală
FIFA 05 (Ed. I) • Juventus • Optimi de finală
Şah (Ed. II) • Semifinalist
Şah (Ed. I) • Sfertfinalist (abandon)
Super Sylver
⭐Fratele Cel Rău⭐
⭐Fratele Cel Rău⭐

Nume real: Daniel
Joc preferat: FIFA

Reclame

Mesajde Amy » 3-Apr-2009, 15:21

cred ca nu va iesi bine deloc eu una il apreciez pe Becali si imi pare rau pt el sper sa se rezolve cit mai repede si sa il elibereze
Amy
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Vizitator » 3-Apr-2009, 19:32

DOAR

,, zeci de persoane ? ''

miram -as
Vizitator

Mesajde Amy » 3-Apr-2009, 19:37

mare minune daca se linistesc apele ceea ce nu cred
Amy
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Amy » 4-Apr-2009, 01:34

Oare luni ai va da drumul lui Becali?
Amy
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde luntrasul » 4-Apr-2009, 17:06

Stiu., si eu te iubesc.

Arta amorului. :))
www.edhc.ro - director web gratuit
luntrasul
novice
novice

Mesajde Amy » 4-Apr-2009, 19:13

Poate ca cine a facut tot circul asta sa isi dea seama si sa incerce sa repare cumva si sa il elibereze.Oricum rusine DL presedinte Basescu care a furat de s-a spar are dosar penal si sta bine mersi si Becali e acuzat de atitea aiurea
Amy
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Vizitator » 5-Apr-2009, 20:01

Amy scrie:Poate ca cine a facut tot circul asta sa isi dea seama si sa incerce sa repare cumva si sa il elibereze.Oricum rusine DL presedinte Basescu care a furat de s-a spar are dosar penal si sta bine mersi si Becali e acuzat de atitea aiurea
nu era cazul acum din senin fara nici o legatura cu realitatea eu cred ca ...se doreste terorizarea populatiei :tongue:
Vizitator

Mesajde Pitzi » 5-Apr-2009, 20:12

Becali este victima austriecilor (nu are nici o legaura cu fotbalul)! :tongue:
Pitzi

Mesajde Amy » 5-Apr-2009, 20:51

Anonymous scrie:
Amy scrie:Poate ca cine a facut tot circul asta sa isi dea seama si sa incerce sa repare cumva si sa il elibereze.Oricum rusine DL presedinte Basescu care a furat de s-a spar are dosar penal si sta bine mersi si Becali e acuzat de atitea aiurea
nu era cazul acum din senin fara nici o legatura cu realitatea eu cred ca ...se doreste terorizarea populatiei :tongue:
De ce nu are legatura cu realitatea?Ai dreptate e fantastic ca un om care nu a furat sa stea arestat si nemernicii care fura de s-au imbogatit peste noapte stau bine mersi cu burtile alea mari in sus. :jail: aici ar trebui sa stea tot parlamentul in frunte cu presedintele tarii
Amy
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde luntrasul » 5-Apr-2009, 22:27

Eu zic sa te potolesti cu publicitatea asta pe unde apuci..
Exista o limita a bunului simt.
Invat-o!

Amoru'.
www.edhc.ro - director web gratuit
luntrasul
novice
novice

Mesajde Amy » 5-Apr-2009, 22:47

luntrasul scrie:Eu zic sa te potolesti cu publicitatea asta pe unde apuci..
Exista o limita a bunului simt.
Invat-o!

Amoru'.
Publicitate?La ce sau cui?SI se poate mai explicit?ce inseamna pe unde apuci?SI bunul simt il am cum am si curajul raspunderii nu ca altii
Amy
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Amy » 5-Apr-2009, 23:09

Faptul ca am spus ceea ce gindesc nu inseamna ca nu am bunul simt si nu cred ca am jignit pe cineva dupa acest forum cu ceea ce am postat eu.
Amy
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde de`amoru`artei » 6-Apr-2009, 15:48

Ai inteles gresit.
Eu i-am modificat mesajul . Dupa cum observi, e semnat- Amoru'(adica eu).

Baiatul asta isi face reclama in nesimtire pe unde apuca. Il avertizam, prieteneste, ca sa nu ia ban apoi si sa zica- "Da ce'am facut?"

No harm done.

:hug:
de`amoru`artei
guru
guru

Mesajde Amy » 6-Apr-2009, 16:23

de`amoru`artei scrie:Ai inteles gresit.
Eu i-am modificat mesajul . Dupa cum observi, e semnat- Amoru'(adica eu).

Baiatul asta isi face reclama in nesimtire pe unde apuca. Il avertizam, prieteneste, ca sa nu ia ban apoi si sa zica- "Da ce'am facut?"

No harm done.

:hug:
Eu am inteles ca in acel mesaj te-ai referit la ceea ce am scris eu.
Amy
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Amy » 6-Apr-2009, 21:53

Speram ca astazi sa fie eliberat cu toate ca nu credeam sa se intimple totusi speram.
Amy
Moderator OTV
Moderator OTV

hmm

Mesajde sorin_je » 6-Apr-2009, 23:35

flacaul ala zicea ca nu a dat nici o declaratie la politie dar in momentul cand a fost intrebat de reporter cand a fost la politie a raspuns ca nu-si mai aduce aminte!
sorin_je
novice
novice

Re: hmm

Mesajde Amy » 6-Apr-2009, 23:36

sorin_je scrie:flacaul ala zicea ca nu a dat nici o declaratie la politie dar in momentul cand a fost intrebat de reporter cand a fost la politie a raspuns ca nu-si mai aduce aminte!
Care flacau?despre cine vb?
Amy
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Amy » 7-Apr-2009, 03:54

Din pacate va mai sta 25 de zile dupa gratii.Dar din cite vad nu prea are admiratori aici pe forum,sunt singura :-h
Amy
Moderator OTV
Moderator OTV

Sa iertam dar sa nu uitam

Mesajde horatiua » 7-Apr-2009, 13:02

Nu as mai fi scris despre circul din aceste zile daca nu as fi vazut ca gluma se ingroasa. Adica de la circ trecem intr-un ritm sustinut catre o tragicomedie. Spun tragicomedie pentru ca in aceste zile in care s-a uitat complet despre adevaratele probleme ale Romaniei avem parte de tragedia poporului roman si comedia institutiilor statului si a “puterii”. In tragedia poporului roman coexista somajul in crestere alarmanta, aproape distrugerea invatamantului romanesc si in aceeasi masura a sistemului de sanatate, justitie oarba (doar oarba). Comedia institutiilor statului inseamna circ si declaratii belicoase ale liderilor politici.
S-a uitat de imprumutul de la FMI, despre care inca nu stim (dar putem presupune), daca chiar am avut nevoie si in acest caz – cum il vom folosi.
S-a uitat de toate masurile pe care guvernul intentioneaza sa le ia pentru revigorarea economiei (nu ca ele ar exista-ba din contra).
S-a uitat despre “cazul Popoviciu” si legatura cu familia Basescu.
S-a uitat de alegerile europarlamentare, acum, intr-un context international fara precedent.
S-a uitat de alegerile din Moldova, cand aveau mai mare nevoie de noi cei de dincolo de Prut.
Exista o expresie care spune ca in viata e bine sa iertam dar sa nu uitam. Se pare ca poporul roman nu o stie sau daca o stie nu o intelege, ori daca o intelege nu o aplica si cand in final o aplica, o aplica gresit. Fiindca cum altfel a fost posibil ca neocomunistii lui Iliescu sa castige alegerile din 1990 , 1992 si mai apoi din 2000?
Cum a fost posibil ca insusi Iliescu sa castige alegerile prezidentiale din 1990 , 1992 si aproape incredibil de crezut dar adevarat, din 2000?
Am putea raspunde simplu: asa am ales. Sau mai putin simplu: asa au ales altii pentru noi. Raspunsul nu e un raspuns de fapt, ci este e o caracteristica a poporului roman, fatalitatea: Asa a fost sa fie! Ar urma si un Amin! sau Am zis! La alegere, sa nu se supere nimeni.
Cu sau fara Amin, cu sau fara Am zis, acest popor se incapataneaza sa supravietuiasca. E drept, doar de 2000 si ceva de ani.
Acum asistam din nou neputinciosi la o noua incercare a acestui popor roman din care fac si eu parte. Nici prima si, cu siguranta, nici ultima. De ce ? Pentru ce? Pana cand? Nu am raspunsuri la aceste intrebari si, dupa cum spunea un prieten: “daca as sti, as vinde foarte scump aceste informatii”.
Suntem crestini in marea majoritate si inclusiv Biblia ne indeamna sa iertam “greselile gresitilor nostri” dar ar fi la fel de bine, in aceeasi masura in care iertam, sa nu uitam. Si mai ales sa nu repetam greselile.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
horatiua
novice
novice

Re: Sa iertam dar sa nu uitam

Mesajde Amy » 7-Apr-2009, 17:37

horatiua scrie:Nu as mai fi scris despre circul din aceste zile daca nu as fi vazut ca gluma se ingroasa. Adica de la circ trecem intr-un ritm sustinut catre o tragicomedie. Spun tragicomedie pentru ca in aceste zile in care s-a uitat complet despre adevaratele probleme ale Romaniei avem parte de tragedia poporului roman si comedia institutiilor statului si a “puterii”. In tragedia poporului roman coexista somajul in crestere alarmanta, aproape distrugerea invatamantului romanesc si in aceeasi masura a sistemului de sanatate, justitie oarba (doar oarba). Comedia institutiilor statului inseamna circ si declaratii belicoase ale liderilor politici.
S-a uitat de imprumutul de la FMI, despre care inca nu stim (dar putem presupune), daca chiar am avut nevoie si in acest caz – cum il vom folosi.
S-a uitat de toate masurile pe care guvernul intentioneaza sa le ia pentru revigorarea economiei (nu ca ele ar exista-ba din contra).
S-a uitat despre “cazul Popoviciu” si legatura cu familia Basescu.
S-a uitat de alegerile europarlamentare, acum, intr-un context international fara precedent.
S-a uitat de alegerile din Moldova, cand aveau mai mare nevoie de noi cei de dincolo de Prut.
Exista o expresie care spune ca in viata e bine sa iertam dar sa nu uitam. Se pare ca poporul roman nu o stie sau daca o stie nu o intelege, ori daca o intelege nu o aplica si cand in final o aplica, o aplica gresit. Fiindca cum altfel a fost posibil ca neocomunistii lui Iliescu sa castige alegerile din 1990 , 1992 si mai apoi din 2000?
Cum a fost posibil ca insusi Iliescu sa castige alegerile prezidentiale din 1990 , 1992 si aproape incredibil de crezut dar adevarat, din 2000?
Am putea raspunde simplu: asa am ales. Sau mai putin simplu: asa au ales altii pentru noi. Raspunsul nu e un raspuns de fapt, ci este e o caracteristica a poporului roman, fatalitatea: Asa a fost sa fie! Ar urma si un Amin! sau Am zis! La alegere, sa nu se supere nimeni.
Cu sau fara Amin, cu sau fara Am zis, acest popor se incapataneaza sa supravietuiasca. E drept, doar de 2000 si ceva de ani.
Acum asistam din nou neputinciosi la o noua incercare a acestui popor roman din care fac si eu parte. Nici prima si, cu siguranta, nici ultima. De ce ? Pentru ce? Pana cand? Nu am raspunsuri la aceste intrebari si, dupa cum spunea un prieten: “daca as sti, as vinde foarte scump aceste informatii”.
Suntem crestini in marea majoritate si inclusiv Biblia ne indeamna sa iertam “greselile gresitilor nostri” dar ar fi la fel de bine, in aceeasi masura in care iertam, sa nu uitam. Si mai ales sa nu repetam greselile.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Din pacate asta e tara in care traim si astia sunt cei ce ne conduc.An favoarea lor bineinteles.
Amy
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Amy » 8-Apr-2009, 12:56

Becali a acceptat sa candideze si sa se alieze cu VADIM :)]-
Amy
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Vizitator » 8-Apr-2009, 17:12

asta este politica la romani: caterinca!
nu suntem in stare sa privim nimic cu seriozitate, circari fara calificare!
ce limba straina vorbeste domnul Becali, ce studii si ce virtuti morale il recomanda sa faca parte dintre alesii poporului in Parlamentul European?
ar mai fi foarte multe de spus ,dar toate la timpul lor.
Vizitator

Mesajde Vizitator » 8-Apr-2009, 18:16

cum adica ce virtuti?
pai a dat unor oameni miei de paste,a construit case la sinistrati
de apreciat
dar e suficient?

altii,arogantii care stiu limbi straine,ce virtuti morale au?
crezi ca moralitatea a adevarata lor problema?
cred ca e doar a noastra,in sensul ca o consideram utila

iar bascalia
e confundata cu ironia fina,sarcasmul si inteligenta
tine loc de umor
dar cred ca nu are nicio leg cu asta
e o forma crasa de superficialitate si indolenta
Vizitator

Mesajde Vizitator » 8-Apr-2009, 18:36

subscriu si completez:calitati ale unui bun eurodeputat
"Un bun negociator, cu valori clare şi deprinderi lingvistice poate fi un deputat european eficient, după părerea câtorva membri ai Parlamentului European. Alte calităţi necesare unui eurodeputat mai sunt capacitatea de a asculta punctele de vedere ale celorlalţi şi o bună cunoaştere a afacerilor europene."
altcineva spune:„Are valori clare, este energic, ştie ce vrea, nu îi este teamă să îşi susţină punctul de vedere, este în relaţii bune cu ceilalţi deputaţi europeni şi poate ajunge la un compromis bun cu aceştia“
sau:„Este mai bine ca deputaţii europeni să fie tineri, pentru că aceştia au deprinderi lingvistice mai bune şi pot fi mai flexibili“. „Foştii premieri sau miniştri de externe pot aduce cu ei expertiză“
Actele de caritate nu se fac la Bruxelles,doar umorul fin si de calitate in sprijinul obtinerii rezultatului dorit.
Vizitator

Următorul

Înapoi la Ştirea Zilei