Anunturi gratuite - pentru toata tara

Aveţi un site/ forum/ blog şi vreţi să-l faceţi cunoscut? Doar aici şi la semnătură este permisă reclama

Moderatori: Paulici, bb_girl, Katutza, cristian1

Reguli forum
Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum
Folosiţi Imagine căutarea înainte de a deschide un subiect nou

Anunturi gratuite - pentru toata tara

Mesajde oleandy69 » 26-Noi-2008, 09:21

Afiseaza anutul tau si aici !
Anunturi din toata tara !

http://anunturiiasi.myforum.ro/
oleandy69
novice
novice

Reclame

Mesajde mesy10 » 17-Ian-2009, 20:18

Vand goblene.
mesy10
pro
pro

Mesajde Diana22 » 27-Ian-2009, 22:25

mesy10 scrie:Vand goblene.

le cosi tu?foarte frumos :D
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde mesy10 » 9-Feb-2009, 01:05

nadia scrie:
mesy10 scrie:Vand goblene.

le cosi tu?foarte frumos :D
Da, Nadia. Eu le cos, chiar si noaptea. Am TV-ul pe OTV si eu cos. Am cusut pana acum vreo 70. Sunt ,,bolnava,, daca nu cos intr-o zi, 3-4 ore, dar sunt zile cand cos si 12 ore. :hug:
mesy10
pro
pro

Mesajde Diana22 » 9-Feb-2009, 09:43

oooooooo,te felicit,eu am unul inceput din liceu dar il tin doar asa ca amintire,nu am timp dar nici rabdare,sunt frumoase :D :hug:
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde mesy10 » 9-Feb-2009, 23:08

nadia scrie:oooooooo,te felicit,eu am unul inceput din liceu dar il tin doar asa ca amintire,nu am timp dar nici rabdare,sunt frumoase :D :hug:
asa e sunt foarte frumoase. Eu mai am 30 inramate, restul le-am cusut la comanda. MULTUMESC pentru aprecieri :hug: :hug: :hug:
mesy10
pro
pro

Mesajde Diana22 » 10-Feb-2009, 22:29

e normal sa fii apreciata,ce faci tu e opera de arta :hug:
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde mesy10 » 10-Feb-2009, 23:46

nadia scrie:e normal sa fii apreciata,ce faci tu e opera de arta :hug:
multumesc din suflet. Rau este ca sunt putini cei care apreciaza asa ceva. Multumesc mult :hug: :hug: :hug:
mesy10
pro
pro

Mesajde Diana22 » 11-Feb-2009, 21:06

nu e adevarat ,in strainatate se pune mult accent pe lucrul manual,sunt platite bine si la mare cautare,in timpul liber eu pictez pe sticla,ma relaxeaza,le faceam cadou prietenelor italience cate un tablou sau o icoana si erau foarte incantate :D
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde mesy10 » 11-Feb-2009, 22:57

nadia scrie:nu e adevarat ,in strainatate se pune mult accent pe lucrul manual,sunt platite bine si la mare cautare,in timpul liber eu pictez pe sticla,ma relaxeaza,le faceam cadou prietenelor italience cate un tablou sau o icoana si erau foarte incantate :D
bravo. chiar te felicit pentru faptul ca pictezi si mai ales pe sticla. :hug: chiar ceea ce faci tu se poate numi OPERA DE ARTA. BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :hug: :hug: :hug:
mesy10
pro
pro

Mesajde Diana22 » 11-Feb-2009, 23:02

mesy10 scrie:
nadia scrie:nu e adevarat ,in strainatate se pune mult accent pe lucrul manual,sunt platite bine si la mare cautare,in timpul liber eu pictez pe sticla,ma relaxeaza,le faceam cadou prietenelor italience cate un tablou sau o icoana si erau foarte incantate :D
bravo. chiar te felicit pentru faptul ca pictezi si mai ales pe sticla. :hug: chiar ceea ce faci tu se poate numi OPERA DE ARTA. BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :hug: :hug: :hug:
mersi,e o relaxare pt mine :hug: :hug:
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde lorena » 16-Feb-2009, 13:47

fetelor, mama mea, care are 83de ani ( sa-mi traiasca) coase goblenuri.
este fantastica, se cocoseaza peste cusatura , dar nu se lasa .
lorena
geek
geek

Mesajde Diana22 » 16-Feb-2009, 14:14

lorena scrie:fetelor, mama mea, care are 83de ani ( sa-mi traiasca) coase goblenuri.
doamne,cred ca e o dulce :D
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde mesy10 » 17-Feb-2009, 00:07

lorena scrie:fetelor, mama mea, care are 83de ani ( sa-mi traiasca) coase goblenuri.
felicitari pentru mama d-tra. :hug:
mesy10
pro
pro

Mesajde Super Sylver » 19-Feb-2009, 00:18

Felicitări, într-adevăr. :D
Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau!
Imagine
www.forumulateilor.ro
www.generatiapro.ro
www.pcbazar.ro
www.teotrandafir.tk
www.spiruharet.net
www.alternativasoftpedia.tk
www.3sudest.eu.org
www.eurodance90.eu.org
www.vocaltrance2000.tk
www.phpbb3refugees.com
www.survivorromania.tk
Configuraţii (neactualizat)
PC1 - CPU: Intel Core i7-5820K Haswell-E, 6-core, 3.3Ghz, LGA 2011v3, 140W • CPU Cooler: Cooler Master Hyper T4, 4x Heatpipes, vent. 12cm • MB: Gigabyte X99-UD4, 8x DDR4, 2*PCIEx16/2*x8/3*x1, 10*sATA3/1*SATA Ex/1* M.2/GLAN/8*USB3.0 • GPU: Inno3D GeForce GTX 1060, 3GB GDDR5, 192-bit, 8K • RAM: 16GB Kingston HyperX Fury DDR4, 2400Mhz, CL15, Dual Channel Kit • SSD: 250GB Samsung MZ-750250BW 750 EVO, 2.5" SATA 6Gb/s, R/W 540/520 MB/s • HDD: 2x Seagate 8TB, ST8000AS0002, 5900RPM, 128MB, 5.5W • Blu-Ray Writer: LG BH16NS40 • PSU: Corsair VS650, 650W ATX 2.31, eficienta 85%, 12cm fan, 2x 6+2-Pin PCIe, 4x SATA, PFC Activ • Case: Cooler Master Storm Trooper, Full Tower, 4 fans, 9x 5.25 Bays, 8x 3.5 Bays, 13x 2.5 Bays 13 (converted from 5.25” bay by two 4-in 3 HDD modules), 2x USB 2.0, 2x USB 3.0, 1x eSATA • Left-Panel Fan: Cooler Master SickleFlow 120mm, Red LED • 5.25" Bay: Media Dashboard Card Reader, 6xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, 20pin e-SATA, SATA • Router: D-Link DIR-600 • KB: Logitech G510s, USB, black, 18 programmable G-keys, custom backlit keys, dual 3.5mm audio ports, GamePanel LCD • Mouse: A+ G5-Loki, 2500 DPI, USB • Speakers: Genius SP-U120, 2.0, 3W, USB, Black • Headphones: Skullcandy Hesh 2, AC Milan • Gamepad: Thrustmaster F1 Dual Analog Ferrari 150th Italia Exclusive Edition, 10 buttons, 8-way D-pad • Display: LG Flatron W2243S-PF, 21,5", Full HD, 75 Hz, 40W • Printer: HP Deskjet Ink Advantage 4515 All-in-One • OS: Windows 10 Enterprise x64 + Windows 8.1 Pro x64 • AV: Kaspersky Internet Security 2016
PC2 - CPU: AMD Athlon II X2 240, 2800 Mhz, 65W • MB: ASUS M2N68-AM Plus • GPU: GeForce 7025 (on-board) • RAM: Kingmax DDR2 2GB, PC2-8500, 1066 Mhz, 3W • HDD: Seagate 2TB Barracuda ST2000DM001, SATA3, 7200RPM, 64MB • DVD-RW: LG GH22NS50, 30W • PSU: Corsair VS550, 550W, 120mm fan • Case: Intex Easy PC, MiddleTower • KB: Logitech Y-SZ49, 8 multimedia keys, White • Mouse: A4Tech N-360-1, 1600 dpi • Speakers: Intex IT-NB30 • Headphones: A4Tech HS-800, 109 dB • Gamepad: Logitech Rumblepad 2 • Display: LG Flatron 194WTS, 19" • OS: Windows XP x64 SP2 Pro + Windows XP x86 SP3 Pro • AV: Kaspersky Internet Security 2017
PC3 - CPU: AMD Athlon 64 X2 4600+, 2400 Mhz • MB: ECS GeForce7050M-M v1.0A • GPU: GeForce 7050 (on-board) • RAM: Buffalo 1GB DDR2, 667Mhz • HDD: Western Digital 640GB Caviar Blue, WD6400AAKS, SATA2, 7200RPM, 16MB • DVD-RW: LG GH22NS70 • PSU: Casecom ATX 450W • Case: No Name • KB: Digittex KB331M • Mouse: Plano MT1091P • Headphones: Gembird AP-860 • Gamepad: Genius MaxFire Grandias Turbo • Display: AOC 7GlrA • OS: Windows XP x64 SP2 Pro + Windows XP x86 SP3 Pro • AV: None
Laptop 1 - Asus X553MA-XX490D, 15,6" • CPU: Intel Celeron Dual-Core N28eo, 2,16 Ghz • RAM: 4GB DDR3, 1600 MHz • HDD: 500GB, 5400RPM • DVD-RWGPU: Intel HD Graphics • OS: Windows 8.1 Pro x64
Laptop 2 • CPU: AMD Sempron 3000+, 1.80GHz • RAM: 512 MB • HDD: 40GB • DVD-RWDisplay: 15" • Mouse: A+ G1-Seth, 2400DPI, USB • OS: Windows XP x86

Palmares competiţii
FIFA 11 Cupa lui Moş Crăciun • Brazilia • Calificări
FIFA 11 WC 2v2 (Ed. IX) • Brazilia • Sfertfinalist
FIFA 11 WC 2v2 (Ed. VIII) • Anglia • Grupe
FIFA 11 WC 2v2 (Ed. VI) • Rusia • Grupe
FIFA 11 WC 2v2 (Ed. V) • Anglia • Finalist Imagine
FIFA 11 WC 2v2 (Ed. IV) • Brazilia • Sfertfinalist
FIFA 11 WC 2v2 (Ed. III) • Olanda • Grupe
FIFA 11 WC 2v2 (Ed. II) • Germania • Semifinalist
FIFA 11 WC 2v2 (Ed. I) • Olanda • Semifinalist
FIFA 11 (Ed. XVII) • AC Milan • Grupe
FIFA 11 (Ed. XV) • Juventus • Grupe
FIFA 11 (Ed. XII) • AC Milan • Sfertfinalist
FIFA 11 (Ed. VIII) • Liverpool • Grupe
FIFA 11 (Ed. VII) • AC Milan • Optimi de finală
FIFA 11 (Ed. IV) • Juventus • Optimi de finală
FIFA 11 (Ed. III) • AC Milan • CÎŞTIGĂTOR Imagine
FIFA 11 (Ed. II) • AC Milan • Optimi de finală
FIFA 11 (Ed. I) • Roma • Grupe
FIFA 08 WC (Ed. III) • Brazilia • Locul 3 Imagine
FIFA 08 WC (Ed. II) • Italia • Semifinalist
FIFA 08 WC (Ed. I) • Franţa • Finalist Imagine
FIFA 08 (Ed. VI) • AC Milan • Sfertfinalist
FIFA 08 (Ed. V) • AC Milan • Sfertfinalist
FIFA 08 (Ed. IV) • AC Milan • Finalist Imagine
FIFA 08 (Ed. III) • AC Milan • Optimi de finală
FIFA 08 (Ed. II) • AC Milan • Optimi de finală (abandon)
FIFA 08 (Ed. I) • AC Milan • Sfertfinalist
FIFA 05 (Ed. II) • AC Milan • Optimi de finală
FIFA 05 (Ed. I) • Juventus • Optimi de finală
Şah (Ed. II) • Semifinalist
Şah (Ed. I) • Sfertfinalist (abandon)
Super Sylver
⭐Fratele Cel Rău⭐
⭐Fratele Cel Rău⭐

Nume real: Daniel
Joc preferat: FIFA

Mesajde anghelmina » 11-Aug-2009, 09:42

eu una,in stilul meu caracteristic consider ca asta duce incet,dar sigur...la parkinson
prea multi neuroni tociti si provocati
anghelmina
guru
guru

Mesajde gobymart » 14-Apr-2010, 12:56

Dance with me !

Schimba-ti starea de spirit cu programul Dance with me!

Dance with me ! este un program special gandit pentru persoanele ce doresc, miscare si nu in ultimul rand comunicare, acest program vine in ajutorul tuturor persoanelor ce au nevoie de consiliere maritala si premaritala, persoanelor ce doresc sa invete sa danseze. Si nu in ultimul rand gravidele ce doresc sa faca miscare pe timpul sarcini .

Dance with me ! este conceput in 3 programe
1. Studii individuale de dans
2. Terapie prin dans pentru cuplurile maritale si premaritale
3. Fitness pentru Gravide

Studii individuale de dans , este un program special conceput pentru persoanele
ce doresc sa invete sa danseze , fara a fi inhibate de alte persoane aflate in preajma lor.
Este un program ce se desfasora pe sedinte , fiecare sedinta se desfasoara pe o perioada de 90 de minute .

Terapie prin dans pentru cuplurile maritale si premaritale, este un program special conceput pentru persoanele ce au probleme in viata de cuplu si nu reusesc sa ajunga la o rezolvare sau intelegere a confuziilor, neintelegerilor, acest program vine in ajutorul acestor persoane pentru ai ajuta sa inteleaga , ca in nainte de soti sunt si prieteni .
Terapia prin dans vine si in ajutorul celor ce urmeaza sa se casatoreasca ajutandui sa se cunoasca mai bine si tot o data sa scape de inhibitiile de din nainte-a casatorie .
Este un program ce se desfasoara pe sedinte , fiecare sedinta se desfasoara pe o perioada de 150 de minute.

Fitness pentru gravide , este un program pentru viitoarele mamici , acest program te invatza ce este bine sa faci pe timpul sarcini , fitnessul pentru gravide este un avantaj pentru toate mamicile ce doresc sa fie in forma pe timpul sarcini dar sa aiba si o sarcina mai putin dureroasa, fitnesul pentru garvide te ajuta sa iti intaresti cei mai importanti muschi : abdominali , pelvieni si fesieri

Durata sedintei de gimnastica poate creste de la 15 minute la 50 minute, alternand cu momente de relaxare si de control al respiratiei. In medie, frecventa sedintelor este de 2-3 pe saptamana. Recuperarea post-natala se face numai cu acordul medicului ginecolog. Dupa o nastere normala, recuperarea poate incepe la 6-8 saptamani, prin exercitii usoare. Dupa o nastere prin cezariana, recuperarea incepe mai tarziu, aproximativ dupa 6 luni.

Acesta este un program ce se desfasoara pe sedinte , fiecare sedinta se desfasoara pe o perioada de 15 pana la 50 de minute in functie de trimestrul sarcini.
Pentru inscrieiri accesati siteul : http://gobymart.com
Burtescu Dumitru ( Goby )
Adress: http://gobymart.com
bdgobymart@hotmail.com
goby@gobymart.com
ID Y! Messenger : queresbailartodalavida
gobymart
novice
novice

SCAOAL DE DANS " DANCE WITH ME "

Mesajde gobymart » 14-Apr-2010, 12:59

Dance with me !

Schimba-ti starea de spirit cu programul Dance with me!

Dance with me ! este un program special gandit pentru persoanele ce doresc, miscare si nu in ultimul rand comunicare, acest program vine in ajutorul tuturor persoanelor ce au nevoie de consiliere maritala si premaritala, persoanelor ce doresc sa invete sa danseze. Si nu in ultimul rand gravidele ce doresc sa faca miscare pe timpul sarcini .

Dance with me ! este conceput in 3 programe
1. Studii individuale de dans
2. Terapie prin dans pentru cuplurile maritale si premaritale
3. Fitness pentru Gravide

Studii individuale de dans , este un program special conceput pentru persoanele
ce doresc sa invete sa danseze , fara a fi inhibate de alte persoane aflate in preajma lor.
Este un program ce se desfasora pe sedinte , fiecare sedinta se desfasoara pe o perioada de 90 de minute .

Terapie prin dans pentru cuplurile maritale si premaritale, este un program special conceput pentru persoanele ce au probleme in viata de cuplu si nu reusesc sa ajunga la o rezolvare sau intelegere a confuziilor, neintelegerilor, acest program vine in ajutorul acestor persoane pentru ai ajuta sa inteleaga , ca in nainte de soti sunt si prieteni .
Terapia prin dans vine si in ajutorul celor ce urmeaza sa se casatoreasca ajutandui sa se cunoasca mai bine si tot o data sa scape de inhibitiile de din nainte-a casatorie .
Este un program ce se desfasoara pe sedinte , fiecare sedinta se desfasoara pe o perioada de 150 de minute.

Fitness pentru gravide , este un program pentru viitoarele mamici , acest program te invatza ce este bine sa faci pe timpul sarcini , fitnessul pentru gravide este un avantaj pentru toate mamicile ce doresc sa fie in forma pe timpul sarcini dar sa aiba si o sarcina mai putin dureroasa, fitnesul pentru garvide te ajuta sa iti intaresti cei mai importanti muschi : abdominali , pelvieni si fesieri

Durata sedintei de gimnastica poate creste de la 15 minute la 50 minute, alternand cu momente de relaxare si de control al respiratiei. In medie, frecventa sedintelor este de 2-3 pe saptamana. Recuperarea post-natala se face numai cu acordul medicului ginecolog. Dupa o nastere normala, recuperarea poate incepe la 6-8 saptamani, prin exercitii usoare. Dupa o nastere prin cezariana, recuperarea incepe mai tarziu, aproximativ dupa 6 luni.

Acesta este un program ce se desfasoara pe sedinte , fiecare sedinta se desfasoara pe o perioada de 15 pana la 50 de minute in functie de trimestrul sarcini .
Burtescu Dumitru ( Goby )
Adress: http://gobymart.com
bdgobymart@hotmail.com
goby@gobymart.com
ID Y! Messenger : queresbailartodalavida
gobymart
novice
novice

Re: Anunturi gratuite - pentru toata tara

Mesajde Romeo01 » 12-Mar-2013, 14:00

Tot , ce este necesar pentru buna functionare a iazului !Totul in acelasi loc !

Pe site-ul nostru moderat gasiti toate produsele necesare pentru buna functionare a iazului.O gama larga de la producatorii,Oase,Osaga,Ubbink si produsele altor firme din Europa.Incepand de la iazuri mici pana la iazuri mari ,gasiti filtre ;sub presiune,gravitationale,seturi de filtre,pompe pentru iaz,pompe pentru fantani arteziene,lampi ultraviolete,compresoare,skimmere,iluminat subacvatic,tratamente si medicamente,materiale filtranti;bureti,zeolit,lava vulcanica.
Crapi Koi japonezi,carasi pentru iaz ,carasi pentru acvarii,sturioni,cega si multe alte specii de pesti.De asemenea hrana pentru toate speciile de pesti.
Un stoc de marfa permanent si produse noi;Oferte in fiecare saptamana!
Oferim sfaturi si consultanta inainte de cumparare.
Livram marfa pe intreg teritoriul tarii,prin Curierat.
Vizitati site-ul nostru http://MODERAT ori contactati MODERAT Romeo.

moderat
Romeo01
novice
novice

Mesajde Vizitator » 2-Mar-2018, 23:06

Atentie de unde cumparati bitcoin monede virtuale sau investitii in ''fonduri de investitii" cu sediul prin beciuri si poduri conduse de ghertoi borfasi si alti infractori feriti-va de tepari, un exemplu fiind Bitcoin banii viitorului SRL si Danut Burcus

BITCOIN BANII VIITORULUI S.R.L. societate de servicii de intermedieri de investiþii financiare de naþionalitate românã, cu sediul în TIMISOARA, Str. GEN.ION DRAGALINA, nr.15, (mai nou C Brancoveanu nr 16) înregistratã la Oficiul Registrului Comerþului TIMIS sub nr. J35/2506/2017 Cod Unic de Identificare nr 37789044 , cont RO10BTRLEURCRT0401820301 , deschis la Banca TRANSILVANIA TIMISOARA,TELEFON +40770685302 , MAIL bpcontabilitate@gmail.com reprezentatã prin BURCUS DANUT având funcþia de Director

Acestia pretind ca in schimbul a 10 000 euro bagati in firma lor ofera 12% dobanda lunara si posibilitatea retragerii banilor oricand, de asemenea pretind ca vand bitcoin si ethereum proveniti dint-o mare instalatie de minare ce ar detine-o ei ce produce 600 bitcoini zilnic. Inclusiv din punct de vedere tehnic o asemenea instalatie nu poate exista, cu atat mai putin in românia sau europa.

Nu va lasati pacaliti de asemenea excroci, acestia nici macar nu detin bitcoin si nici nu au dupa ce bea apa. Ho?ie pe fa?ã. Aten?ie cã în asemenea cazuri de inselãcine autoritatile nu prea va pot ajuta pt ca nu aveti documente si dovezi palpabile probatorii in instante.

Citate de-ale lor din spamul facut pe internet in situri din Romania Italia si Spania

Citat
suntem o firma de investitii finaciare BITCOIN TRADING platim clienti cu 12% pe luna daca depune bani la firma nostra cu contract legal si fara clauze bani depusi se pot returna in termen de 5 zile daca clientul decide sa inchida contractul minim de investii este de 10.000 euro care noi oferim 12%

Citat
SUNATEM O FIRMA DE INVESTITII BITCOIN ETHERUM LITECOIN DACA SUNTETI INTERESATI SA INVESTITII BANI SCRIEMI PE MAIL DACA VRETI SA CUMPARATI BITCOIN SAU ALTE VALUTE ASTEPT SA MA CONTACTATI MAIL bitcoinbaniiviitorului@gmail.com

Citat
suntem o firma de investitii finaciare BITCOIN TRADING platim clienti cu 12% pe luna daca depune bani la firma nostra cu contract legal si fara clauze bani depusi se pot returna in termen de 5 zile daca clientul decide sa inchida contractul minim de investii este de 10.000 euro care noi oferim 12%

Citat
Siamo una societa rumena, se possibile, una collaborazione con noi offre il 12% annuo per gli investimenti monetari se siete interesati aspetiamo una risposta su nostro mail bitcoinbaniiviitorului@gmail.com e-mail
o forse trovate qulcuno interesato cosi paghiamo anche a voi tutti mesi comisioni ANCHE PER TRASFER SOLDI CONTATAMI PER COLABORARE

Un raspuns la o intrebare
Citat
nu-i problema dumneavoastra daca btc dispare 12% primiti pe luna firma are asigurare deci nu stiu care e problema noi cu 10.000 euro facem 5000 euro pe luna cu bani dumneavostra pe dumneavoastra nu va intereseaza cum si ce facem noi unde investim noi faceti contract si in fiecare 30 de zile aveti 12% pe luna avem clienti care tine bani la noi de 5 milioane de euro italiani deci nu stiu care e problema dumneavostra ce facem noi cu bani si unde investim te intereseaza faci contract si atita
facem trader cu bitcoin oferim 12% pe luna

https://s20.postimg.org/pvjwmh031/burcus_3.png
https://s20.postimg.org/8v10drzwd/burcus_4.png
https://s20.postimg.org/xbj688l7h/bu...din_google.png
https://s20.postimg.org/vjq7dcwpp/burcusu_2.png
https://s20.postimg.org/isc16uf7x/burcusu_anunturi.png
https://s20.postimg.org/pvjwmg57x/im...us_din_net.png

https://s20.postimg.org/lz6kqhf3d/burcus_3.png

https://s20.postimg.org/xbj6890mx/burcus_4.png

https://s20.postimg.org/wm0dvvknt/bu...din_google.png

https://s20.postimg.org/i2t8uhme1/burcusu_2.png

https://s20.postimg.org/isc16uf7t/burcusu_anunturi.png

https://s20.postimg.org/vjq7dc9k9/im...us_din_net.png

https://postimg.org/image/vjq7dc9k9/
Vizitator

Mesajde Vizitator » 2-Mar-2018, 23:13

Atentie maximă, ţepe ţepe ţepe pe internet de la infractori nespălaţi care în loc să meargă la scoală furau din buzunare in copilarie la colţul străzii si in autobuz. Vedeţi vocabularul analfabet al tiganului citat in mesajele anterioare si postate aici. Vă miraţi de unde au unii aur sau alte valori. Păi din furturi şi excrocherii. Vizualizati pozele cu anunturile lui si mecla de borfaş împuţit ce nu a cunoscut nici peria de dinţi ci poate cea de weceu in gura lui. Feriti-va maxim.
Vizitator

Mesajde DanaRydn » 5-Mar-2020, 15:33

Bine ați venit pe pagina oficială MasterCard România! Suntem aici pentru a ne bucura împreună de experiențe neprețuite.
Punem tehnologia pe primul plan
De mai bine de 50 ani, am utilizat tehnologia şi experienţa noastră pentru a face plăţile mai sigure, mai simple şi mai inteligente
Susţinem comerţul global
Noi nu emitem carduri, ci facem plăţile posibile la orice oră, în jurul lumii
Devotaţi să dăm înapoi către societate
Pentru noi este important să dăm înapoi către societate. Prin iniţiativele noastre filantropice şi inovaţiile financiare, avem un impact pozitiv asupra comunităţilor din întreaga lume
DanaRydn
novice
novice

Mesajde TerrieMono » 12-Oct-2020, 14:28

Prietenii mei au lansat site-ul https://jocuri-casino.biz/. Aici sunt cele mai bune jocuri aparate din România!
TerrieMono
novice
novice

Mesajde StevenK » 27-Dec-2020, 21:06

Vă recomandăm să încercați o platformă excelentă cu licență . După o simplă înregistrare pe site https://www.jocuri-casino.biz/, veți vedea efecte vizuale excelente. Aici, fiecare jucător se pot bucura de o mulțime de jocuri și combinații. Și asigurați-vă că profitați de bonusul de bun venit!
StevenK
novice
novice

Mesajde Maknatash » 30-Mai-2022, 23:43

Buna ziua, daca trebuie sa achizitionati si sa livrati medicamente la adresa specificata, atunci resursa vine intotdeauna in ajutor. Există un filtru de căutare foarte convenabil, medicamentele sau analogii lor sunt întotdeauna disponibile, precum și livrare gratuită. În România, acesta este cel mai popular serviciu. Toți cei pe care i-am recomandat au fost mulțumiți de el.
Maknatash
novice
novice

Următorul

Înapoi la Publicitate