Moderatori: Paulici, bb_girl, Katutza, cristian1
bravo. chiar te felicit pentru faptul ca pictezi si mai ales pe sticla. chiar ceea ce faci tu se poate numi OPERA DE ARTA. BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOnadia scrie:nu e adevarat ,in strainatate se pune mult accent pe lucrul manual,sunt platite bine si la mare cautare,in timpul liber eu pictez pe sticla,ma relaxeaza,le faceam cadou prietenelor italience cate un tablou sau o icoana si erau foarte incantate
mersi,e o relaxare pt minemesy10 scrie:bravo. chiar te felicit pentru faptul ca pictezi si mai ales pe sticla. chiar ceea ce faci tu se poate numi OPERA DE ARTA. BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOnadia scrie:nu e adevarat ,in strainatate se pune mult accent pe lucrul manual,sunt platite bine si la mare cautare,in timpul liber eu pictez pe sticla,ma relaxeaza,le faceam cadou prietenelor italience cate un tablou sau o icoana si erau foarte incantate
suntem o firma de investitii finaciare BITCOIN TRADING platim clienti cu 12% pe luna daca depune bani la firma nostra cu contract legal si fara clauze bani depusi se pot returna in termen de 5 zile daca clientul decide sa inchida contractul minim de investii este de 10.000 euro care noi oferim 12%
SUNATEM O FIRMA DE INVESTITII BITCOIN ETHERUM LITECOIN DACA SUNTETI INTERESATI SA INVESTITII BANI SCRIEMI PE MAIL DACA VRETI SA CUMPARATI BITCOIN SAU ALTE VALUTE ASTEPT SA MA CONTACTATI MAIL bitcoinbaniiviitorului@gmail.com
suntem o firma de investitii finaciare BITCOIN TRADING platim clienti cu 12% pe luna daca depune bani la firma nostra cu contract legal si fara clauze bani depusi se pot returna in termen de 5 zile daca clientul decide sa inchida contractul minim de investii este de 10.000 euro care noi oferim 12%
Siamo una societa rumena, se possibile, una collaborazione con noi offre il 12% annuo per gli investimenti monetari se siete interesati aspetiamo una risposta su nostro mail bitcoinbaniiviitorului@gmail.com e-mail
o forse trovate qulcuno interesato cosi paghiamo anche a voi tutti mesi comisioni ANCHE PER TRASFER SOLDI CONTATAMI PER COLABORARE
nu-i problema dumneavoastra daca btc dispare 12% primiti pe luna firma are asigurare deci nu stiu care e problema noi cu 10.000 euro facem 5000 euro pe luna cu bani dumneavostra pe dumneavoastra nu va intereseaza cum si ce facem noi unde investim noi faceti contract si in fiecare 30 de zile aveti 12% pe luna avem clienti care tine bani la noi de 5 milioane de euro italiani deci nu stiu care e problema dumneavostra ce facem noi cu bani si unde investim te intereseaza faci contract si atita
facem trader cu bitcoin oferim 12% pe luna
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 4 vizitatori