O comunitate online, citeste-ti stirile doar prin cateva clickuri in fiecare dimineata la cafea, mai barfeste cu prietenii, fa-ti prietenii noi, cunoaste lume noua, vezi ce mai apare in lume, prototipuri de telefoane si datele de lansare, bancuri, glume, sport, muzica plus mult mai mult. Tot ce trebuie sa faci e sa te inregistrezi pe timp-liber.com Noi te asteptam si pe tine sa faci parte din minunata noastra comunitate. Nu vei regreta.
Va asteptam cu mic cu mare, sunteti toti bine veniti.
CAUTAM MODERATORI, RUBRICA DESIGN + altele URGENT
Astept pareri.
Stiu ca nu se compara cu altele, deoarece nu este un proiect facut pentru a face bani cu el sau mai stiu eu ce. Insa este un proiect facut din plictiseala, din prea mult timp liber, ce are menirea sa omoare si altora timpul liber daca au prea mult bine-nteles.
Logoul: Hmm ce sa spun despre el, este facut de mine, este mai simplist decat ce am vazut pe alte site-uri, insa, zic eu, arata mult mai bine decat altele complicate si fara nicio noima de prin alte parti.
Sloganul: La fel si el, simplist si are menirea sa "predea" o mica sursa de informatie useruilui cand a intrat prima data pe site, sa-si faca un pic idee cam ce ar gasi acolo.
Tema folosita: Tema implicita a fost luata de pe site-ul oficial al scriptului folosit pentru forum, insa a fost modificata foarte mult de mine, a fost integrata intr-un template si codata pentru a putea functiona impreuna cu acel template.
Categoriile si subiectele: Consider eu ca sunt destul de ok pentru un site de genul acesta.
Ce sa va mai spun altceva? Cam atat, asta a fost o scurta prezentare. Daca e cineva interesat de niste posturi de mod ( am precizat la inceputul topicului ) v-as ruga sa ma contactati ori aici, ori acolo pe nickul Slick. Cam atat, astept pareri Bafta.
Avem zeci de joculete flash anti plictiseala, tot ce trebuie sa faceti este un click pe sectiunea "Games".
Avem si un joc browser based, World of Phaos, tot ce trebuie sa faceti este un click pe sectiunea "Phaos" pentru a citi mai multe detalii.
Astept ceva feedback, multumesc.