fireball95 scrie:Sferturi:
M'cambe - Wolfsburg 2-0 /5-0
bravo tavy ai ajuns in semifinale,daca dadeai de mine in optimi nu cred ca te mai calificai asa usor

Razvyy9 scrie: AC Milan - Manchester United 2 - 1
Manchester United - AC Milan 1 - 2
cristiano99 scrie:Razvyy9 scrie: AC Milan - Manchester United 2 - 1
Manchester United - AC Milan 1 - 2
la ce goluri da :X o sa'i dau 2 oase ptr fiecare gol marcat la fel
Razvyy9 scrie:AC Milan - Morecambe 2 - 0
Morecambe - AC Milan 0 - 3
r.obert scrie:r.obert scrie:r.obert scrie:Accringhton ( just4you_robert ) 2-2 3-3 3-4 Barcelona ( tomasinio2007 )
Bai astia, mai era de jucat asa ca stati usor.
mai era de jucat din ultimul meci ma refer
Tomasinio, sa intri pe mess sa continuam meciul
cornel96 scrie:Bai robert da joaca frate minutele care au mai ramas si modific ce e greu asa !
r.obert scrie:cornel96 scrie:Bai robert da joaca frate minutele care au mai ramas si modific ce e greu asa !
pai asta nu intra, si nu vreau sa ramana asa !!!
tomasinio scrie:r.obert scrie:cornel96 scrie:Bai robert da joaca frate minutele care au mai ramas si modific ce e greu asa !
Acum am intrat si tu ai iesit
r.obert scrie:tomasinio scrie:r.obert scrie:cornel96 scrie:Bai robert da joaca frate minutele care au mai ramas si modific ce e greu asa !
ce sa-ti fac daca tu intri doar seara, cand iese lumea afaralasa-mi o ora la care te gasesc
tomasinio scrie:r.obert scrie:tomasinio scrie:r.obert scrie:cornel96 scrie:Bai robert da joaca frate minutele care au mai ramas si modific ce e greu asa !
ce sa-ti fac daca tu intri doar seara, cand iese lumea afaralasa-mi o ora la care te gasesc
Astazi pe la 7-8
tomasinio scrie:tomasinio scrie:r.obert scrie:tomasinio scrie:r.obert scrie:cornel96 scrie:Bai robert da joaca frate minutele care au mai ramas si modific ce e greu asa !
Astazi pe la 7-8
Hai ma intri sa jucam
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 2 vizitatori