de Hordy » 1-Noi-2010, 12:59
Da. Eu am mers cu 1 pe Gloria pe biletul meu. Bistriţa putea să dea fără nici un efort 5 goluri. Cel puţin în ultimele 15 minute doar Moraeş a ratat de 3 ori singur cu Tătăruşanu. Bistriţa nu îşi merită locul din clasament, are lot valoros. Păcat că am avut tentativa aia de antrenor (Reghecampf). Cum i-a spus şi Nea' Jan înainte să îl roage să îşi dea demisia, ca un sfat, să mai antreneze vreo 5 ani prin B şi apoi poate veni liniştit în A chiar la Gloria. Acum avem un antrenor care ştie ce pot juca băieţii de la Bistriţa. Cum s-a văzut şi în jocul de ieri, avem oameni de efort, oameni care pot face 3 faze în meci, apărare, mijloc şi atat. S-a văzut şi la Ciprian Petre, şi la Keita pe dreapta cum alergau din apărare în atac şi înapoi în apărare. Cel puţin Ciprian Petre a scos ficaţii din Nocoliţă. E singurl jucător român care în duel direct cu Nicoliţă, în mai multe rânduri l-a lăsat în urmă la viteză.
Cu mica descriere de sus vroiam să vă sfătuiesc ca în meciul din etapa viitoare să pariaţi liniştiţi pe Bistriţa, la fel şi la meciul de peste două etape cu CFR. Va urma o serie lungă de victorii a Bistriţei la fel ca în campionatul trecut când am fost cei mai buni din campionat în retur.