Moderatori: Paulici, bb_girl, Katutza, cristian1
de`amoru`artei scrie:[....]Iti spun eu de ce ai fost banat: nu pentru ideile tale ci pentru repetarea obsesiva a lor.[....]
de`amoru`artei scrie:"Acum hai sa ti-l prezint pe al moderatorului. "[...]Teoretic, intri si te supui unor reguli, scrise sau nu. Cam asa functioneaza un site, respectiv forum.
Nu zice nimeni ca sunt corecte sau nu, ca esti obligat sa le respecti..asta ramane la latitudinea ta.
Daca vrei sa ramai acolo.[....]
Dream Catcher scrie:Eu am ban pe cel puţin 10 forumuri. Ce pot zice e că sunt destui admini nesimţiţi şi destui moderatori care suferă de ei.
Înţeleg ce simţi, şi dacă crezi că merită o corecţie, contactează-mă pe mess sau pm.
de`amoru`artei scrie:Stiu res, te inteleg.
Dar intelege si tu ca regulile nu sunt asa cum ai vrea tu, ci cum vor administratorii forumului respectiv.
Trustul Antena din pacate s-a facut remarcat prin trunchierea adevarului, si publicarea stirilor in consens cu dorinta Voiculescului..
Dream Catcher scrie:Eu am ban pe cel puţin 10 forumuri. Ce pot zice e că sunt destui admini nesimţiţi şi destui moderatori care suferă de ei.
Înţeleg ce simţi, şi dacă crezi că merită o corecţie, contactează-mă pe mess sau pm.
kamy_kam scrie:dar ce activ sunteti!
de`amoru`artei scrie:Foarte. Mai ales de cand si-a facut un alt forum.
de`amoru`artei scrie:Aproape ca pot sa pun mana in foc ca nu a primit ban.
Drim nu da ban nici macar botilor.
Deci nu e vorba de ingradire. In nici un caz din partea lui.
In ce te priveste pe tine, ai intrecut cu mult limita bunului simt pe forumul A1, postand acea convorbire cu Gigi Becali.
Sa nu crezi ca nu m-am interesat de ce ai primit ban.
Insusi adminul mi-a spus care a fost de fapt problema.
Si mai ales ca nu erai la prima "abatere".
Daca nici pentru o astfel de postare nu primesti ban..apoi nu stiu pentru ce mai primesti.[....]
de`amoru`artei scrie:[-X Tocmai ca ti-am urmarit mesajele de pe forumul respectiv si am avut o conversatie si cu Adminul.
Un lucru trebuie tu sa retii: atat timp cat esti intr-o comunitate, care se ghideaza dupa niste reguli, are un sef ...un admin poftim- o persoana care iti e superioara pe scara ierarhica (fie ca recunosti, fie ca nu)- nu'i dai in cap pentru ca e sef.
de`amoru`artei scrie:Incerci sa'i demonstrezi ca esti mai bun- daca esti, evident. Te impui automat, sau treptat.
de`amoru`artei scrie:Fara injurii, atacuri si altele de genul. Iti va recunoaste el superioritatea in momentul in care il lasi fara cuvinte, respectiv drept la replica.
de`amoru`artei scrie:Merge de fiecare data dragul meu.
Nu e cazul sa te tiganesti si sa iei ban.
de`amoru`artei scrie:Res dragul meu, chiar nu mi s-a parut un tip inflexibil Forum. Iti repet, motivatia am inteles-o, si ai dreptate in mare parte.
de`amoru`artei scrie:Insa nu ai cum sa impui acele principii pe care tu le sustii- adevar, moderare etc.- cel putin nu in tara asta dragul meu.
E ca si cum te-ai lupta cu o moara de vant.![]()
de`amoru`artei scrie:[...]Sincer nu inteleg ce ai cautat acolo de la bun inceput.
de`amoru`artei scrie:Forumurile sunt un domeniu in care nu ai de ce sa te amesteci.
E mult sub nivelul tau- ca gandire, respectiv principii de viata.
E suficient sa arunci o privire si o sa vezi ce fel de oameni frecventeaza asemenea "comunitati virtuale".[...]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 4 vizitatori