Irinel mi-a furat cartea, sa o dea cadou
Autor: A ANA MARIA IVASCU, A NORIS CRISTIAN (Postat la 07-10-2006)
Monica Columbeanu spune ca sotul sau nu a scris in autobiografia sa despre relatiile lui cu Anna Lesko sau cu Romanita Iovan, intrucat acestora le-a trecut vremea
ana.maria.ivascu@atac-online.ro
noris.cristian@atac-online.ro
Insarcinata in luna a sasea, Monica Columbeanu se prega- teste de pe acum sa devina mamica. Prezenta la inaugurarea Restaurantului Mazagran, impreuna cu Irinel, sotia omului de afaceri a dezvaluit ca merge foarte des la control, si ca fatul are cu peste 100 de grame in plus fata de greutatea normala pentru acest stadiu. Ea si-ar dori sa nasca pe 13 ianuarie, zi care i-a purtat noroc, intrucat atunci l-a cunoscut pe Irinel. Monica s-a referit, de asemenea, si la autobiografia pe care sotul sau o va lansa astazi.
ATAC: Cum decurge sarcina?
Monica Columbeanu: Nu am probleme. Copilul misca deja, il simt. Merg foarte des la control. Tocmai am aflat ca fatul este cu peste 100 de grame mai greu decat ar fi trebuit.
Esti speriata de durerile nasterii?
Ma ajuta gandul ca inaintea mea au nascut miliarde de femei. Daca ele au putut sa treaca peste acest moment, eu de ce nu as face-o. Sunt oarecum pregatita si pentru ce va fi dupa. Am citit deja foarte multe carti de specialitate, despre mama si copil. In plus, o sa am si o bona care ma va ajuta.
Te-ai decis unde o sa nasti?
Inca nu. Stiu doar ca nu vreau sa nasc prin cezariana. Vreau in apa, pentru ca am auzit ca asa va fi mai usor. Se va deschide si in Romania o astfel de clinica, dar nu voi merge acolo, pentru ca or sa fie la inceput si nu or sa aiba experienta.
Pictorial pe bani frumosi
Altfel, ai restrictii de la ceva?
Doctorii nu mi-au interzis nimic. Beau si alcool, dar cu ma- sura. Mai mult, mi s-a indicat sa consum si bere, in special dupa nastere. In rest, nu poftesc ceva anume intr-un mod exagerat, poate doar dulciuri.
V-ati gandit sa vindeti drepturile de exclusivitate cu primele fotografii ale micutei?
Stiu ca se obisnuieste, dar nu mi se pare normal. Noi nu suntem vedete de talia Nadiei Comaneci. Probabil or sa fie transmise imagini de la nas- tere, la B1TV.
Totusi, vei realiza un pictorial cu tine in postura de viitoare mamica sexy...
Desi nu sunt vedeta, castig foarte multi bani pentru acest pictorial, pe care-l voi realiza cam intr-o saptamana.
Nu am atatea drepturi
Ce ar trebui sa faci ca sa fii vedeta?
E necesar ca o vedeta sa realizeze ceva, nu sa stea toata ziua in casa si sa astepte sa nasca. Sau probabil Iri m-a pla- cut tocmai pentru ca nu arat ca acestea.
In ce relatii esti cu Anna Lesko?
In primul rand, vreau sa spun ca nu sunt geloasa pe ea, pentru ca nu am pe cine. Si nici motive nu am primit, din partea lui Iri.
In cartea lui, Irinel nu aminteste despre relatiile cu Lesko sau Romanita. Ai vreo legatura cu aceasta?
Nici nu am apucat sa citesc toata cartea, pentru ca Iri mi-a furat-o de pe noptiera, ca sa o dea cadou. Daca nu a scris despre ele atunci cand erau impreuna, inseamna ca a trecut vremea lor. Cine sunt eu, sa-i cenzurez cartea? Oi fi eu sotia lui, dar nu am atatea drepturi.
Patuturi din America
Monica si Irinel au primit in cursul zilei de joi cele doua pa- tuturi pe care le-au comandat din America. Sunt foarte inca ntata. Patutul in care fetita va sta pana la trei luni are foarte multe butoane. Vibreaza, invarte caruselul cu jucarii, imita valurile marii. Celalalt e ceva mai maricel. Eu voi sta in aceeasi camera cu bebelusul, ne-a spus sotia omului de afaceri.
Irinel isi lanseaza azi cartea
Dupa modelul Ilie Nastase, Irinel Columbeanu isi va lansa, sambata, la Plazza Romania, propria-i autobiografie, in care vorbes- te si despre femeile din via- ta sa, mai putin despre relat iile cu Anna Lesko si Romanit a Iovan. Cartea Viata lui Irinel Columbeanu, scrisa de Catalin Tache, incepe cu amanunte de la nunta omului de afaceri cu Monica, cea mai importanta femeie din viata sa.