Irinel Columbeanu nu este doar plin de bani. Şi nu este doar pasionat de femei frumoase. Sau de maşini foarte scumpe. Familia lui are un story la fel de interesant. Tatal, Ion Columbeanu, a stat pe lânga Guvern, de la Gheorghiu-Dej pâna la Nicolae Vacaroiu. Şi în zilele noastre îşi mai gaseşte de discutat chestiuni în respectiva instituţie. Versiunea lui Irinel despre propria avere este simpla: Alcatel. Istoricii sunt de parere ca moştenirea comunista a tatalui a avut un mare rol în adunarea gramezilor de bani. Pâna una alta, am ieşit la un mic cu familia şi am abordat frontal trecutul şi viitorul. Fiul a fost deschis, tatal s-a ferit cât a putut, inclusiv de fotografii. Ceva declaraţii, poze de arhiva şi amintiri tot am smuls! A, şi Monica era foarte nemulţumita de cum se îmbraca Iri! Valurile stârnite de ei capata, din ce în ce mai clar, dimensiunile unui tsunami. Sigur, ca-n orice story de marketing, au un public ţinta, care le devoreaza mişcarile, gesturile, ieşirile, ţinutele şi... uneori, cuvintele. Jongleaza cu indiferenţa unora sau cu sila de a-i vedea şi auzi a altora, afişându-şi fericirea şi far' de grija oriunde apar. Pâna vom afla daca neamul lui Iri se-nmulţeşte sau nu, va prezentam povestea familiei Columbeanu, aşa cum n-a mai fost spusa pâna acum. Ne-am dorit o poza cu Irinel, Monica şi parinţii lui. Plus amintiri demne sa ne prezinte faţa cea adevarata a miliardarului pe care cei mai mulţi îl ştiu drept "omul de la Alcatel". Pâna acum am aflat ca este unul dintre componenţii Top 300 - Cei mai bogaţi români, graţie averii de 80 de milioane de dolari, pe care şi-a dezvoltat-o prin acţiuni la Alcatel. Povestea întâlnirii pe strada, în miez de Revoluţie, cu nişte italieni care i-au propus sa intre în afacerea lor cu sisteme de telecomunicaţii, o ştim. Mai cunoaştem ca s-a iubit cu Romaniţa Iovan (pe atunci Ciolcan), pe care a parasit-o pentru Anna Lesko. Da, atunci, era deja bogat. Când Anna a preferat sa-l asculte cântând pe Marian Ionescu, excentricul Iri a gasit-o pe Gabriela Botez, o tânara blonda propulsata brusc pe arenele modei. Puţina vreme, cât sa fie prinsa în flagrant cu un june-prim... Locul vacant din inima lui generoasa a fost luat, cum bine v-amintiţi, de Monica Gabor, care s-a mişcat repede de tot, devenindu-i, în mod oficial, iubita. În doar trei ore. Şi, aşa mai departe, and so on... De 1 Decembrie a cerut-o de nevasta, gest nerepetat cu nici una dintre celelalte... (femei din viaţa lui). Hâmmm! Monica spune asta. Şi tot ea spune ca, personal, a avut de "înfruntat" mai multe cereri în casatorie, dar n-a luat-o în serios decât pe asta. În fine... La 11.00 am ajuns în "cuibuşorul de nebunii" din Snagov. Ne-a deschis Ovidiu, omul care face de toate: deschide uşi, pune suc în pahare, cauta feţe de masa pentru decor, trage de gratarul de o tona şi are grija de mici şi fripturi, duce şi aduce farfurii, fuge dupa prelungitoare, cauta chelneri, da jos prelata de pe yacht-ul (botezat sugestiv, nu?) "Iri"! O ora am aşteptat în living, numarând firele de par ale fecioarelor despletite din fresca Annei Lesko (fara suparare, dar fetele lui Balaşa erau chele