si ma bucuram f mult....dar...m-am trezit .

Moderatori: Paulici, bb_girl, cristian1, Katutza
NightCrawler scrie:Pai sa va faca thread... big branza.Numa` sa n-aiba masculii acces p`acolo ca se duce dreaq tot de rapa.
Hordy scrie:Tot timpul un ţigan când te cheamă la el în casă te serveşte cu ceva. Cu un pahar de vin cu un suc cu o bere orice. Aici mă refer strit când te cheamă să îi repari ceva, deci nu ar avea nici o obligaţie să fie aşa ospitalier. Românii m-au greu cu servitu, însă ungurii sunt foarte foarte zgârciţi deşi cei pe care îi ştiu eo sunt plini de bani.
blankgirl scrie:hmmm...e adevarat dar totusi trebuie sa ii iubim si sa ii respectam...
la mine in bloc sunt unguri...si sunt asa ciudati....parca susotesc mereu...asa....ma enerveaza treaba asta..dar...am invatat sa apreciez fiecare om...e special(in felul lui)
Hordy scrie:Tot timpul un ţigan când te cheamă la el în casă te serveşte cu ceva. Cu un pahar de vin cu un suc cu o bere orice. Aici mă refer strit când te cheamă să îi repari ceva, deci nu ar avea nici o obligaţie să fie aşa ospitalier...
blankgirl scrie:aaa....se poate dar nu poti sa ii bagi pe toti in aceiasi oala..de exemplu sefa mea e f generoasa( e unguroaica) si se poarta frumos cu angajatii si are rabdare si cand facem chestii naspa...e intelegatoare si are o atitudine buna...deci, in concluzie...ea e exceptia !
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 1 vizitator