sunt fiu de cawboy...remember?

Moderatori: Paulici, bb_girl, cristian1, Katutza
Halford scrie:hmmm sa inteleg ca tu esti o mica terorista![]()
![]()
gogutu scrie:asteptam sa se termine., ne-au plictisit indeajuns![]()
sfat ...sa nu spui asta soldatilor din irak israel sau afganistanSylver Cheetah 53 scrie:Halford scrie:hmmm sa inteleg ca tu esti o mica terorista![]()
![]()
Să ştii că eu ţin puţin cu Bin Laden.Asta numa' fiindcă îl detest pe Bush.
(să i se termine mai repede mandatu'!
)
NightCrawler scrie:Se mai difuzeaza? Nu a renuntat Kanal D la show din lipsa de audienta? Inca nu?
BOSSE83 scrie:SE PARE CA AU RATING MARE SI NU SE MAI SATURA KANALISTII DE BANI![]()
![]()
II TIN PE AIA SECHESTRATI IN CASA DE 7 LUNI
![]()
![]()
PROSTI AU FOST CA S-AU DUS LA SHOW-UL ASTA
![]()
![]()
Sylver Cheetah 53 scrie:BOSSE83 scrie:SE PARE CA AU RATING MARE SI NU SE MAI SATURA KANALISTII DE BANI![]()
![]()
II TIN PE AIA SECHESTRATI IN CASA DE 7 LUNI
![]()
![]()
PROSTI AU FOST CA S-AU DUS LA SHOW-UL ASTA
![]()
![]()
Eu nu înţeleg o chestie. Okay, au audienţă. E clar. Dar ce îi face să creadă că nu ar mai avea la "Noră pentru mama 3"?Oricum bagă oameni noi, nu e tot aia?
DA,PUBLICITATEA NEGATIVA E CEA MAI BUNASylver Cheetah 53 scrie:Tare analiza, Bosse.Ar trebui publicată în presă.
NightCrawler scrie:E pe dracu`... "Nora pentru mama... mea..." a celui ce vrea sa se insoare. E cu subinteles treaba. Oricum, ideea era cam tampita... da` sigur, sigur era facatorie, ca mai toate show-urile de pe la noi.
bb_girl scrie:Deci "Nora pentru mama" zice un baiat? Adica vrea o ''nora pentru mama''-sa?Cat de penal
Sylver Cheetah 53 scrie:Vai.![]()
![]()
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori