Moderatori: Paulici, bb_girl, cristian1, Katutza
Just4Him scrie:Mie mi-a placut mult "Dansez ptr tine"-era emisiune educativa shi in acelasi timp de divertisment...da' acu' nu mai e cry sad cry ...imi mai place "Profesionistii" shi...nu-mi mai vin nume acu' lol
Just4Him scrie:Mie mi-a placut mult "Dansez ptr tine"-era emisiune educativa shi in acelasi timp de divertisment...da' acu' nu mai e cry sad cry ...imi mai place "Profesionistii" shi...nu-mi mai vin nume acu' lol
cargobot scrie:Just4Him scrie:Mie mi-a placut mult "Dansez ptr tine"-era emisiune educativa shi in acelasi timp de divertisment...da' acu' nu mai e cry sad cry ...imi mai place "Profesionistii" shi...nu-mi mai vin nume acu' lol
Ti-a placut pt k a castigat Andra. razz
Ada scrie:daca aia e emisiune educativa.......... eek
emisiune educativa e teleenciclopedia.dar de ce sa ne uitam la aia ca doar ne invata "prostii" numite istorie, geografie etc.doh.
Just4Him scrie:Ada scrie:daca aia e emisiune educativa.......... eek
emisiune educativa e teleenciclopedia.dar de ce sa ne uitam la aia ca doar ne invata "prostii" numite istorie, geografie etc.doh.
interesanta subtilitatea ta da' sa stii ca educatzia nu se face numa' prin stiintza...apoi,la Teleenciclopedia are editzii in care prezinta arta DANSULUI...
Ada scrie:Just4Him scrie:Ada scrie:daca aia e emisiune educativa.......... eek
interesanta subtilitatea ta da' sa stii ca educatzia nu se face numa' prin stiintza...apoi,la Teleenciclopedia are editzii in care prezinta arta DANSULUI...
da draga....dar fa si tuh diferenta intre o imbecilitate care are ca singur scop audienta=>banii de la sponsori si ceva care are doar scop educativ.nu ca am eu ceva cu banii lol dar am destula carte si viata in spate ca sa fac diferente intre ceva bun si ceva de toata jena cu pretentii de mare arta. wink
mitza scrie:o chestie nou8 nouta am aflat ca imi plak telenovelele
Ada scrie:spre deosebire de tine educatia mea artistica e facuta dupa f multi ani de scoala de arte, de citit carti mai multe decat anii tai si de stiut sa fac diferenta intre comercial si cultura reala. asa ca lasa mai moale semnele de exclamatie si pune mana pe o carte si invata si tu ca adevarata cultura nu se face cu sclipici si rochii la moda.in ziua in care oameni ca "sotul meu" h.r.patapievici, liiceanu etc o sa vina si o sa sustina ca o asemenea emisiune este si partial educativa atunci poate o sa ma gandesc ca nu am destula cultura. pana atunci tu si parerea ta despre mine si cultura mea sunt apa de ploaie.nici macar aia.
acea emisiune este si a fost o emisiune distractiva si relaxanta.atat.restul....sunt bla blauri.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori